Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Filled Under:

Νεκρός από τη πείνα στη Πλατεία Αμερικής ετών… 16…Η δική σου είδηση αγόρι μου ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ για να τη δείξουν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ στην TV!

H τραγική είδηση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο είδε το φως της δημοσιότητας, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.
Εγραψε λοιπόν πριν λίγη ώρα ο χρήστης:
“Παρασκευή.
Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ένα παλικάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχειμέρες.
Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες.
Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο.
Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε.
Συγνώμη, αν σας χαλάω το Σαββατοκύριακο, αλλά ο νεκρός 16άχρονος από την πείνα δεν θα μάθει ποτέ τι σημαίνει το πρωτογενές πλεόνασμα του τεχνοκράτη. Αλλά και δεν θα βρείτε την ιστορία του σε κανένα ΜΜΕ. Όπως και δεν διαβάζουμε τις τραγικές ιστορίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Αυτό όμως είναι το πραγματικό success story της ελληνικής κοινωνίας.
Όσο κανένας δεν παραδέχεται ότι η Ελλάδα – όπως το αναγνωρίζει επακριβώς η Unicef στην τελευταία έκθεσή της – βιώνει μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση, η οποία μάλιστα είναι η χειρότερη σε δυτικό κράτος μετσπολεμικά, οι έλληνες σιωπηρά θα οδηγούνται στον κοινωνικό και στη συνέχεια στον αληθινό αφανισμό… “…



aitoloakarnanianews.gr

15 σχόλια:

  1. Den to sxoliazo giati theoro oti oloi mas eimaste enoxoi autis tis ntropis pou eixe na fani apo tin katoxi.Xatziavatides proskynites olon ton komaton ntropi sas.(oi politikoi den ntreponte pote).Apo mena mia megali sygnomi sto palikaraki pou efige apo tin pina.Pappous me 4 eggonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://ellinikahoaxes.gr/2013/11/24/%CF%80%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-16-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη παιδί μου....μια μάνα και γιαγιά που παλεύει να επιβιώσει... Συγνώμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΕΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΆΣΟΥΜΕ ΤΟΜΆΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλη μια ψευτικη ειδηση που επαναεμφανιστηκε απο το μακρινο 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταξη φίλος κοιμήσου εσύ αφου είναι ψευτικη η ειδηση...
      Αλλά όταν ξεκινήσει και ο δικός σου αφανισμός το ίδιο θα λένε και οι άλλοι για σένα...

      Διαγραφή
  6. Kωνσταντινος Α καιvzaxarias..πόσο σας συμφέρει όταν δεν σας βολεύει να μας προσάπτεται την κατηγορία ellinikaohoxes..λες και εσείς δεν κατοικείτε σε τούτη την φτωχοποιημενη χώρα.
    Αν λοιπόν νομίζετε πως η είδηση με το νεκρό παιδί από πείνα,πάτε να ρωτήσετε το φούρναρη.
    Κι ακόμη βγείτε στα πάρκα της Αθήνας,εκεί που κάποιοι κοιμούνται στα παγκάκια γιατί τους πήραν τα σπίτια και δεν βρησκουν δουλειά να εργαστούν.
    Άντε μου πια γιατί σαν πολύ σανό τρώτε και μηρυκαζοντας,το κέρατο σας βρωμάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα... ΔΕΝ υπάρχει φούρνος στην οδό Σκαλιστήρη.
      Και γενικότερα, πολλοί συνάνθρωποί μας πένονται, αλλά δεν πεθαίνει κανείς από πείνα σήμερα στην Αθήνα. Όποιος πεινάει, κάτι θα βρει να φάει, εν ανάγκη κλέβοντας, εν ανάγκη ψάχνοντας στα σκουπίδια.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν σε πολλά πάρκα της Αθήνα κοινωνικές κουζίνες... Ένας καλός φίλος είναι κάθε Κυριακή στα Πατήσια στο πάρκο Παπαδιαμάντοπουλου αν το λέω σωστά επί της Πατησίων...

      Διαγραφή
  7. Απο το 2013,βρωμεσε το αστειο http://ellinikahoaxes.gr/2013/11/24/%CF%80%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-16-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τό παιδί αὐτό πέθανε ἀπό τήν πεῖνα ἐν ἔτει 2018! Τό βράδυ, περί ὥραν 12:00, τῆς Παρασκευῆς πρός Σάββατον 5-6/10-2018, κατέβαινα τήν Σταδίου πρός Ὁμόνοιαν καί εἶδα περί τούς 15-20 ἀστέγους νά κοιμῶνται στά πεζοδρόμια. Φαίνεται πώς ὅλοι αὐτοί εἶναι Ἕλληνες. Ἄν ὑπεκρίνοντο τούς «πρόσφυγας», θά ἐλάμβανον ἐπίδομα 400 εὐρώ ἕκαστος μηνιαίως, προκειμένου νά συμβάλουν στήν μωχαμεντοποίησιν τῆς «Ἑλλάδος», γιά τήν ὁποίαν ἀγωνίζονται μέ ὅλες τίς δυνάμεις οἱ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ἐκκλησιαστικοί καί πολιτικοί δαίμονες! Κι ἐμεῖς, οἱ δῆθεν «Ἕλληνες», ἀνεχόμεθα τήν ἄκρως ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΝ καί ἀπάνθρωπον αὐτήν κατάστασιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://ellinikahoaxes.gr/2014/05/16/%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1-16%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή σε όλους μας. Ανεξάρτητα ποτέ πέθανε, είναι μια αλήθεια για την οποία φταίμε όλοι μας. Νοιαζόμαστε μόνο για τα δικά μας παιδιά και του γείτονα ας πεθάνουν. Αλλά θα έρθει και σπίτι μας γιατί δεν αντιδρούμε. Να ναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει παλικάρι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ,ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ,ΣΤΕΓΗ,ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΟΠΙΟΝ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΟΠΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙΔΙΩΞΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχουν πάντως άστεγοι που δεν θέλουν να πάνε στου Δήμου την στέγη. Όμως είναι απαράδεκτο να υπάρχουν ανθρβποι που κοιμουντε στο δρόμο. Ποιος ξέρει λέτε να έρθει και η σειρά μας ντροπή το 2018 να πειαινουν ανθρβπο από την πείνα και ειδικά παιδιά ολιεμεις φταίμε τι φταίνε τα παιδισ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌