Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Filled Under:

Αυτή είναι η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ κατά της Ρωσίας! Αυτή αντιγράφει η Τουρκία;...



Η Αμερικανική προπαγάνδα κατά της Ρωσίας θυμίζει την προπαγάνδα που υπάρχει στην Τουρκία κατά της Ελλάδος (μήπως οι Αμερικανοί δίδαξαν στους Τούρκους;).
Συγκεκριμένα, συνεχώς τα Αμερικανικά σάιτ κατηγορούν τα Ρωσικά αεροσκάφη ότι παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και ότι προκαλούν παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο χωρών του ΝΑΤΟ (βλ. παρακάτω φωτογραφία).
Συγκεκριμένα, ο Independent γράφει: «Περισσότεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ παίρνουν θέσεις για να παρακολουθούν και να παρεμποδίζουν τα ρωσικά αεροπλάνα, περισσότεροι από οποιαδήποτε στιγμή από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, καθώς οι εντάσεις συνεχίζουν να αυξάνονται.[...] Δεν είναι γνωστό, όμως τα ρωσικά αεροπλάνα παραβιάζουν τους διεθνείς κανονισμούς και εισέρχονται στον κυριαρχικό εναέριο χώρο οποιουδήποτε κράτους-μέλους της ΕΕ».
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα Ρωσικά σάιτ να γράψουν σατυρικά κείμενα, ένα εκ των οποίων είχε ως τίτλο «Η Γη σκοτεινιάζει καθώς χιλιάδες ρωσικά αεροπλάνα αποκλείουν τον ήλιο». Το άρθρο αναφέρεται σε πολλές διακοπές ρεύματος που γίνονται στις ΗΠΑ, για τις οποίες κατηγορεί τις ορδές Ρωσικών αεροπλάνων που κρύβουν τον ήλιο και γεμίζουν το ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ με Ρωσικούς ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς.
Οι Ρώσοι δεν έχουν σκοπό να απαντήσουν σοβαρά σε μια τόσο γελοία προπαγάνδα, το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος να απαντάς σε τέτοιες γελοιότητες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌