Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ!



ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ! Στρατιωτικό σχέδιο Αλβανίας-Τουρκίας κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…
Κοινή συμμαχία Αλβανίας-Τουρκίας με στόχο την Ελλάδα, αλλά και τη Σερβία, «ταράζει» τα Βαλκάνια.
Ως γνωστόν, η Τουρκία χρησιμοποιεί την Αλβανία προς όφελος της και στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιεί ακόμα και εγκάθετους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Αλβανού ιστορικού Σαλί Καμπάσι, ο οποίος, εκτελώντας εντολές του τούρκου προέδρου, προσπαθεί να κατευνάσει το αντιτουρκικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο λόγω των αποκαλύψεων για τους Τούρκους κατασκόπους.
Σε μια εκτενή αναφορά, αναφέρεται σε όλες τις φορές που η Τουρκία βοήθησε την Αλβανία να… σωθεί από την Ελλάδα, όπως το 1997 που η χώρα μας έτοιμη να στείλει στρατεύματα στο νότιο τμήμα για την προστασία της ελληνικής μειονότητας και η Τουρκία ανακοίνωσε ότι μια επίθεση σε αλβανικό έδαφος, θα ήταν και μια επίθεση στην Τουρκία.
Ακόμα και στο σήμερα όμως, η Τουρκία δεν θα διστάσει να επιτεθεί στη Σερβία αν το Βελιγράδι επιχειρήσει να επέμβει σε μια ενδεχόμενη επίθεση της Αλβανίας στα Σκόπια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌