Έρευνα: Δείτε ποιον κίνδυνο μειώνει το light γιαούρτι

Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά: Η συμβολή της κατάλληλης διατροφής στην πρόληψη και την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών και παθήσεων είναι καθοριστικής σημασίας.
Το γιαούρτι αποτελεί καλή πηγή ασβεστίου και πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το ασβέστιο συμβάλλει στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Ωστόσο οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μόνο των λίγων λιπαρών γιαούρτι δρα προστατευτικά στην πίεση, καθώς το πλήρες περιέχει πολλά κορεσμένα λίπη, τα οποία είναι επιζήμια για την καρδιαγγειακή υγεία.
Σχετικά άρθρα
- Διατροφικές ελλείψεις: Πώς εμποδίζουν το αδυνάτισμα;
- Κρυολόγημα: Διατροφικές συμβουλές για να το αποφύγετε
- Έρευνα: Πως η διατροφή μπορεί να βοηθήσει απέναντι στην οστεοπόρωση
- Καρκίνος: Κίνδυνος από ουσία που βρίσκεται σε οδοντόπαστες
- Έρευνα: Πόσα χρόνια θα γλιτώσετε αν σταματήσετε την κατανάλωση κρέατος
- Έρευνα: Οι συσκευασμένες σαλάτες κρύβουν κινδύνους

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.