Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΣΟΧΗ : Aυτοί Ειναι Οι 5 Αλβανοί Βιαστές Ανηλίκων Κοριτσιών ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γυναικών-θυμάτων των λεγόμενων ληστών με τα Καλάσνικοφ που απολογούνται την Παρασκευή για σωρεία κακουργημάτων, όπως προκύπτει από τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.
Οι γυναίκες που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τους νεαρούς κατηγορούμενους φαίνεται να περιγράφουν στους αστυνομικούς τους δράστες ως ανθρώπους ψύχραιμους και κυνικούς που έπιναν χυμούς και κάπνιζαν τσιγάρα πριν μαζέψουν τη λεία τους και φύγουν.
Χαρακτηριστικά, όσα κατέθεσε η 47χρονη γυναίκα από την Ηλιούπολη που ξύπνησε από τους θορύβους που έκαναν οι ληστές μέσα στο καθιστικό του σπιτιού της:
«…σκεπάστηκα με τα σεντόνια για να μην καταλάβουν πώς είμαι ξύπνια και έκανα πως κοιμόμουν. Μπήκαν στο δωμάτιό μου και άνοιξαν τις ντουλάπες. Πάνω από το κρεβάτι είχα μια ντουλάπα και ο ένας με πάτησε προκειμένου να την ανοίξει. Τότε έβγαλα μια δυνατή κραυγή και κατάλαβαν πως είμαι ξύπνια. Με απείλησαν με μαχαίρι, με ρωτούσαν πού είναι το αμάξι. Απαντούσα πως δεν έχουμε αυτοκίνητο. Αυτός με το μαχαίρι έδειξε προς το δωμάτιο του γιου μου και με ρώτησε τι είναι εκεί. Όταν του είπα, αυτός απειλητικά μου είπε ”ή τα λεφτά ή το γιο σου”. Τους υπέδειξα ένα φάκελο με λεφτά στο σακάκι του άνδρα μου. Αφού τα πήρε είπε ”αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε”. Ήρθε προς το κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα είδα ότι ήταν περίπου πέντε τα ξημερώματα, βρισκόμουν γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου…».
Μια 33χρονη γυναίκα, θύμα ασέλγειας των κατηγορουμένων, που μπήκαν στο σπίτι όπου έμενε με τον άντρα και τα δύο της παιδιά, στη Γλυφάδα, περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα πέρασε με τους δύο από τους κατηγορουμένους αφού έκλεισαν την οικογένειά της στην κρεβατοκάμαρα.
Οι νεαροί -εκτός από δύο- ομολόγησαν στους αστυνομικούς τη δράση τους και μάλιστα ένας από αυτούς λέει «Παραδέχομαι τη συμμετοχή μου σε κάποιες ληστείες. Μου έδιναν 200-300 ευρώ για τη συμμετοχή μου. Όμως για μια ληστεία στου Παπάγου πήρα μόλις 5 ευρώ γιατί η λεία δεν ήταν μεγάλη».
Η 16χρονη κατηγορουμένη στην υπόθεση παραδέχεται πως γνώριζε ότι ο φίλος της και οι άλλοι έκαναν ληστείες και αναφέρει πως τα οπλοβολυβόλα τα προμηθεύονταν από κάποιον στη Λούτσα.
Ένας άλλος, 20χρονος, περιγράφει με ψυχραιμία όσα έγιναν στο σπίτι στη Γλυφάδα με τη γυναίκα και τους συνεργούς του και αναφέρει πως από εκεί πήραν το Μερσεντές.
Το κατηγορητήριο
Αντιμέτωποι με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης βρίσκονται οι φερόμενοι ως ληστές με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι για ένα εξάμηνο είχαν τρομοκρατήσει οικογένειες στα νοτιοανατολικά προάστια.
Οι αδίστακτοι Αλβανοί κακοποιοί, καθώς και η 16χρονη Ελληνίδα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαρύτατες σε αυτές περιλαμβάνονται δέκα κακουργήματα και πλημμελήματα μεταξύ αυτών ληστεία, εγκληματική οργάνωση, ομαδικό και κατ’ εξακολούθηση βιασμό, διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών. Αν και η ποινική δίωξη είναι κατά παντός υπευθύνου, ωστόσο ο ανακριτής θα προσωποποιήσει τις κατηγορίες.
Ήδη έχουν εξιχνιασθεί είκοσι τρεις ένοπλες ληστείες, με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών και μαχαιριών, που αφορούν έξι ληστείες στη Γλυφάδα, πέντε ληστείες στον Αλιμο, τρεις ληστείες στην Ηλιούπολη, μία ληστεία στον Άγιο Δημήτριο, μια ληστεία στη Βούλα, μία ληστεία στην Αργυρούπολη, μία ληστεία στο Κορωπί, τρεις ληστείες στο Παλαιό Φάληρο, μία ληστεία στου Παπάγου, μία ληστεία στην Αγία Παρασκευή
Πως δρούσαν
Οι έξι αδίστακτοι κακοποιοί λήστευαν και χωρίς κανένα δισταγμό βίαζαν κατ’ επανάληψη γυναίκες μπροστά στα παιδιά και τους συζύγους, απειλούσαν με όπλα μικρά παιδιά, έκλεβαν χρήματα, αντικείμενα αξίας και αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την αστυνομία οι ληστές – βιαστές για να μπερδέψουν τις έρευνες των αρχών άλλαζαν συνεχώς τον τρόπο δράσης τους. Φορούσαν κουκούλες ώστε τα θύματα τους να μην μπορούν να περιγράψουν τα πρόσωπα τους, άλλαζαν συνεχώς όπλα και ποτέ δεν έκανα όλοι μαζί μια ληστεία. Σε κάθε τους χτύπημα χωρίζονταν σε τριάδες, ενώ και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν δύο επιθέσεις μέσα στην ίδια νύχτα, προκειμένου να μπερδέψουν τις αρχές πως πρόκειται για δύο συμμορίες.
Η 16χρονη κρατούσε… αρχείο
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος ήταν ο ρόλος της 16χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες συνδεόταν με ερωτικό δεσμό με έναν από τους κακοποιούς και όπως φαίνεται γνώριζε αρκετά πράγματα για τη δράση της συμμορίας. Από τις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι της βρέθηκαν αποκόμματα εφημερίδων με άρθρα από τη δράση των ληστών.
Τα λάθη της συμμορίας
Οι έξι αδίστακτοι δράστες φαίνεται ότι αγαπούσαν τη χλιδάτη ζωή και ξόδευαν αλόγιστα τα χρήματα από τις ληστείες και από τις πωλήσεις των κλοπιμαίων, από τα οποία όμως δεν απαλλάσσονταν γρήγορα. Το λάθος όμως που τους πρόδωσε και οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη τους ήταν η χρήση ενός κλεμμένου κινητού. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το χάρισαν σε φίλο τους στη Λαμία και όταν εκείνος το χρησιμοποίησε και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Από τα στοιχεία που τους έδωσε σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που συνέλεξαν από καταστήματα του κέντρου όπου καταλήγουν κλοπιμαία κατάφεραν και τους εντόπισαν.
Δύο από τους κακοποιούς συνελήφθησαν τη Δευτέρα σε προαύλιο υπό κατάληψη λυκείου στο Νέο Κόσμο. Άλλα δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Νέο Κόσμο, όπου στάθμευσαν την κλεμμένη Mercedes, από τη ληστεία στη Γλυφάδα. Τα άλλα δυο μέλη συνελήφθησαν σε Νέου Κόσμου και Παγκράτι. Οι αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα.
Αυτοί είναι οι αδίστακτοι κακοποιοί
  1. Αλέξανδρο ΠΕΠΑ του Δημητερ και της Βαλεντίνα, γεννηθείς το 1990 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου
  2. Ερμιρ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεννηθείς το 1991 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
  3. Ερβιστ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεννηθείς το 1996 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
  4. Ενεα ΠΑΝΟ του Αντον και της Μαρία, γεννηθείς το 1987 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
  5. Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ του Jorgjl και της Anaca, γεννηθείς το 1989 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου
  6. 16χρονη, Ελληνίδα, κάτοικο Αθηνών.
Όπλα και αυτοκίνητα στην κατοχή τους
Σε έρευνες στο κλεμμένο αυτοκίνητο, καθώς και στα διαμερίσματα που διέμεναν οι κακοποιοί, οι αστυνομικοί βρήκαν τα εξής
  • Στο κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, καθώς και ένα μαχαίρι.
  • Σε διαμέρισμα της οδού Αγγύλης 27, στο Νέο Κόσμο, που διέμενε ο Αλέξανδρο ΠΕΠΑ με τη 16χρονη Ελληνίδα, δύο Καλασνικοφ με γεμιστήρες των 27 και 28 φυσιγγίων αντίστοιχα, ενενήντα τρία φυσίγγια για Καλάσνικοφ, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, κάλυκες και βολίδες, ένα μαχαίρι, μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.
  • Σε διαμέρισμα της οδού Βουτσινά 26, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε ο Αλέξανδρο ΠΕΠΑ, έξι φυσίγγια.
  • Σε διαμέρισμα της οδού Μανδροκλέους 23-25, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε ο Ενεα ΠΑΝΟ, κλειδιά αυτοκινήτων.
  • Σε διαμέρισμα της οδού Αλεξανδρίας 63, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε η 16χρονη Ελληνίδα, τρεις σελίδες με αποκόμματα ηλεκτρονικών εφημερίδων με ληστείες που είχαν διαρπάξει η εγκληματική οργάνωση
  • Επιπλέον είχαν στην κατοχή τους δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στην ιδιοκτησία στενού συγγενικού προσώπου του Ενεα ΡΑΝΟ και τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής από χώρους ληστειών, καθώς και για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

3 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΡΑΣ .. Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΠΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΘΕΛΑΤΑΙ ΑΛΑΓΗ ΘΕΛΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε πρωτα να γραφεις ελληνικα..κ μετα γραψε δημοσια!!
      Αλλα να φανταστω οπαδος της χ.α. θα εισαι..οποτε το ποιο πιθανο να εισαι κ αγραμματος!

      Απο κει κ περα..ναι..αυτοι οι συγκεκριμενοι ειναι εγκληματιες..
      κ ετσι θα καταδιακαστουν!
      Τι σχεση εχουν οι πολιτικοι που ανεφερες;;;

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ 30.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌