Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Filled Under:

Πως φαίνεται ότι ένας ντροπαλός άντρας γουστάρει μία γυναίκα!

Πως φαίνεται ότι ένας ντροπαλός άντρας γουστάρει μία γυναίκα!
Νομίζεις ότι μόνο εσύ περνάς ώρες ονειροπολώντας και σκεπτόμενη τον όμορφο υπάλληλο στην τράπεζα ή τον φίλο της φίλης που συνάντησες σ’ένα πάρτυ; Κι οι άντρες κάνουν το ίδιο αν και οι δικές τους ονειροπολήσεις έχουν… πως να το κάνουμε κι ένα λάγνο στοιχείο!
Είναι πολύ μα πολύ πιθανό να έχεις κάποιον κρυφό θαυμαστή που να σκέπτεται με τις ώρες το χαμόγελό σου ή την μία ατάκα που του είπες και να σκηνοθετεί με τη βοήθεια των κολλητών του το πώς θα σου μιλήσει και τι θα σου πει. Μπορεί να είναι αυτός ακριβώς ο υπάλληλος ή ο φίλος του φίλου που χαζο-σκέφτεσαι με τις ώρες κι εσύ.
Ένα προβληματάκι μόνο παίζει: ο δικός σου είναι πολύ ντροπαλός για να σε φλερτάρει όσο κι αν το θέλει. Σου παραθέτουμε λοιπόν τα 5 σημάδια ότι ενώ θέλει, δε μπορεί και οπότε πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου….!
1. Κλεφτές επίμονες ματιές. Ναι, δεν κρυφοκοιτάζουμε μόνο εμείς, αλλά και οι άντρες. Τσέκαρε λοιπόν αν σε κοιτάει. Αν με το που τον κοιτάς κατεβάζει το βλέμμα αμήχανα, ο δικός σου ανήκει σίγουρα στη συνομοταξία των ντροπαλών.
2. Αν βρίσκεστε συχνά σε παρέα, όλως τυχαίως κάθεται κοντά σου κι αν γίνονται παράλληλες κουβέντες στην παρέα αυτός προσέχει με προσήλωση αυτά που λες εσύ, χωρίς απαραίτητα να συμμετέχει.
3. Ενώ έχετε βρεθεί αρκετές φορές όταν σε βλέπει κάνει σαν ακοινώνητος και σε χαιρετάει με το βλέμμα χαμηλωμένο, είναι απλά τρακαρισμενος και σε καμία περίπτωση μην βιαστείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν σε πάει.
4 . Δεν σου μιλάει και δεν σε χαιρετάει παρότι γνωρίζεστε. Γενικά νιώθεις ότι είσαι αόρατη γι’αυτόν. Τα φαινόμενα απατούν: το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Θα ήθελε πολύ να σου μιλήσει, αλλά ντρέπεται τόσο πολύ που η άμυνά του είναι να γίνεται έως και αγενής. Μην τον κακοχαρακτηρίσεις λοιπόν. Είναι σίγουρο ότι αν του μιλήσεις εσύ θα του αρέσει πολύ και θα δείξει θέρμη.
5. Προσπαθεί να σε βοηθήσει και να σε περιποιηθεί ενώ στην ουσία δεν μιλάτε ιδιαίτερα. Όταν είστε σε κοινή παρέα σου γεμίζει το νερό, σου φέρνει πιο κοντά το τασάκι. Αν δουλεύει σε μαγαζί σκίζεται να σ’εξυπηρετήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌