Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατησουμε...Οι παρακατω πολεις θα ειναι Μουσουλμανικες»

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Θα τους κρατήσουμε...Οι παρακάτω πόλεις θα είναι Μουσουλμανικές»
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Αυτές είναι οι περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας που θα οικοδομηθούν οι προσφυγικές πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων, ένα μέρος από αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά το κλείσιμο των συνόρων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, ένα «σφράγισμα» που συντόνισε η Αυστρία με το Βερολίνο φυσικά να ευρίσκετέ πίσω απ’όλη αυτή την διαδικασία, αλλά κανένας να μην τολμά να αρθρώσει την πραγματικότητα.
Οι 20.000 είναι μόνο οι πρώτοι από ένα σύνολο που θα κυμανθεί μετακξύ των 500.000 μουσουλμάνων και του 1.000.000 που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα.
Τόσοι αναμένονται σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές των ελληνικών στρατιωτικών Επιτελείων.
Βέβαια, όπως τόνισε σήμερις ο Π.Καμμένος «Για αυτούς τους 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες, όπως έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα διαμορφώσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς παραμονής και φιλοξενίας, σε νέους χώρους που έχουμε βρει κοντά στα σύνορα».
Οι δύο διαφορετικές πόλεις θα οικοδομηθούν σε τέσσερα αρθρωτά οικιστικά συγκροτήματα στο Κιλκίς και σε μία τοποθεσία κοντά στα Γιαννιτσά.
Συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό, όλα στο νομό Κιλκίς.
Το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά και στην γύρω περιοχή θα φιλοξενήσουν μια μουσουλμανική κωνόπολη 4.000 ατόμων.
Ενα ζήτημα που υπάρχει είναι αυτό του επιπέδου της ασφάλειας. Οι πόλεις ή τα «camps» που λέει και υπουργός, θα είναι ανοικτού τύπου. Δηλαδή όποιος θέλει θα μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει από αυτό και α πηγαίνει όπου θάλει.
Οπωσδήποτε, όσο ψύχραιμα και να το δει κάποιος το ζήτημα, θα υπάρξει ένα θέμα ασφάλειας των γύρω περιοχών. Αντίθετα με τις φώτος που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το 70% είναι άνδρες κάτω των 35 ετών. Και όλοι μαζί, άνδρες και γυναίκες, σίγουρα θα είναι πολύ-πολύ θυμωμένοι που πλήρωσαν στους Τούρκους διακινητές μέχρι και 5.000 δολάρια το κεφάλι και αντί να βρεθούν π.χ. στο Μόναχο, θα βρεθούν στο Κιλκίς ή τα Γιαννιτσά.
Το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες μάζες προσφύγων και λάθρο που θα εξακολουθήσουν φυσικά να έρχονται, έστω και με μειωμένο ρυθμό λόγω εμπλοκής του ΝΑΤΟ.
Ας δούμε και μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου σήμερις που ανακοίνωσε την έναρξη οικοδόμησης των προσφυγικών «camps» στην Μακεδονία.
Να σημειώσουμε ότι κατά τον Πάνο Καμμένο, η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα »μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών».
«Μετά από τη χθεσινή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, θα δημιουργήσουμε camp 20.000 θέσεων στη Βόρεια Ελλάδα, κοντά στην Ειδομένη, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών (SIC) και προσφύγων, που έχει δημιουργηθεί μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών της Ευρώπης (σ.σ.: !!!) να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών και να κλείσουν τα σύνορα.
-Στα δύο relocation centers, στα Διαβατά και στο Σχιστό, έχουμε περίπου 120% επί των δυνατοτήτων μας. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η ροή προσφύγων και μάλιστα αυτή τη στιγμή είμαστε σε συνεννόηση με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία αναλαμβάνει τον καθαρισμό, προκειμένου να δοθούν και κάποια κονδύλια για να υπάρξει και προς την τοπική αυτοδιοίκηση μια ελάφρυνση του κόστους για να ξεκινήσει το θέμα του καθαρισμού.
-Επειδή βλέπω πάρα πολλά ρεπορτάζ που δημιουργούν έναν πανικό, θέλω να θυμίσω ότι το 2011 είχαμε 280.000 μετανάστες και πρόσφυγες, σήμερις έχουμε 20.000.
ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Επειδή τελευταία γίνεται λόγος για το Καστελόριζο που δεχόμαστε εκεί πιέσεις από προσφυγικές ροές. Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουμε εάν είναι τόσο σοβαρό όσο λέγεται;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι «τεράστιες πιέσεις» που δεχόμαστε στο Καστελόριζο είναι σήμερις 30 πρόσφυγες ή μετανάστες οι οποίοι πέρασαν. Οι μεγάλες ροές που δεχόμαστε στο σύνολο των τελευταίων 15 μηνών είναι πριν από τέσσερις ημέρες όπου σε μια μόνο μέρα πήγαν 300 και την προηγούμενη άλλοι 300 μετανάστες και πρόσφυγες.
Αυτό έγινε διότι ουσιαστικά οι δουλέμποροι από το βόρειο μέρος του Αιγαίου κατάλαβαν ότι κάτι έχει αλλάξει – και θα σας θυμίσω ότι την πρώτη μέρα άφιξης του ΝΑΤΟ ήταν μηδενικές οι ροές – και προώθησαν προς τα νότια κάποιους μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν ήταν όμως τεράστιες οι ροές, δηλαδή στο νησί – επειδή γράφτηκαν διάφορα – μόνο για τρεις ώρες συνυπήρχαν 600 μετανάστες και πρόσφυγες.
Το πλοίο το οποίο έχει αναλάβει τη συγκοινωνία με το Καστελόριζο έκανε μάλιστα την εξής κίνηση, πήγε στο Καστελόριζο, παρέλαβε τους 300 που ήδη είχαν περάσει την καταγραφή, γύρισε στην Ρόδο τους αποβίβασε και ξαναπήγε την άλλη μέρα στο Καστελόριζο και πήρε τους υπόλοιπους 300.
Θέλω να πω, δηλαδή, ότι για εμάς το Καστελόριζο είναι σημείο που υπάρχει μια ροή, δεν είναι τεράστια η ροή. Μην κάνουμε και δυσφήμιση στο Καστελόριζο, αρκετά αυτοδυσφημίζονται στην Κω κάποιοι ακραίοι και κάνουν κακό στα νησιά μας.
Το Καστελόριζο έχει κανονικές ροές, αντιμετωπίζονται άμεσα, ήδη οι 30 που πήγαν σήμερις, κατεγράφησαν και έχουμε στείλει καράβι για να φύγουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργούμε μια τέτοια εικόνα».
Και ο Θεός μαζί μας… ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

 1. με ποιά εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό πάιρνει αποφάσεις που υποθηκεύουν την Ελλάδα, εκτλώντας εντολές των των άθλιων Ευρωπαίων , δήθεν Δημοκρατών, που εχουν αποδείξει με τις ενέργειες αποφάσεις και πράξεις τους ότι επιβάλλουν με αμοιγώς ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ τις ΕΝΤΟΛΕΣ που οι ΠΑΤΡΩΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΟΥΝ με ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ που τελικά τρεμουν ,ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΉΣΟΥΝ
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗς ΠΟΡΕΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!!!
  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!!! ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΌΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. emeis.qteme.poy.akoma.tous.afeinoyme.na.aloneizoun.avtei.na.aroume.ta.opla.kai.na.tous.dioxoume.exapavtos.apo,tin.xora.mas.tous.exoume.kai.tous.anexomaste.h.olei.maei.qa.soqoume.h.enas'enas'qa'xaqoume.ayti.eine.poulimena.tomaria.oli.tous.midenos.exoueromenos.elines.sta.opla.alios.xanomaste

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΟΥΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΕΜΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ;;; ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συγκρινετε τη ρητορική του πουλημενου στους παγκόσμιο ποιητές με αυτή του Σαλβίνι, δεν υπάρχει λογική σε αυτά που συμφωνούν,Τσίπρας σκαμμένος το πιο εφιαλτικό ντουέτο που πέρασε ποτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δυστυχως ο Σαλβινι διαθετει κακαλα!οι δικοι μας απατριδες δοσιλογοι ανικανοι μαριονετες ειναι και κοιτανε να καταστρεψουν ο,τι απεμεινε πριν τους περασουμε απο Λαϊκο δικαστηριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θελω τον Σαλβινι ..εδω !να τους κάνει φροντιστηριο ...και μεις να ξυπνήσουμε ..πριν μας αντικαταστήσουν με τους μουσουλμάνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εξω τα λαθρο σκατα απο την Ελλαδα μας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Είστε όλοι ρατσιστές τι είναι αυτά που λέτε;;; Τα λαθρομεταναστευτικά μικρόβια είναι φίλοι μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ποῖος σᾶς ἔδωσε τό δικαίωμα, ὦ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ν' ἀλλοιώνετε τόν Ἑλληνικόν πληθυσμόν καί νά εἰσάγετε νέα τρομερά προβλήματα οἰκονομικῆς, πολιτιστικῆς, θρησκευτικῆς καί Ἐθνικῆς φύσεως στήν χώραν; Παρακαλῶ τόν κ. Εἰσαγγελέα νά παραπέμψῃ τούς Τσίπραν, Καμμένον κ.ἄ. δι' Ἐσχάτην Προδοσίαν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌