Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Filled Under:

Απίστευτο: Κάρφωσαν τους πληροφοριοδότες τους οι ΕΛΛΗΝΕΣ…

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά δεν είναι καθόλου. Οι άνθρωποι προσέφυγαν στην υπηρεσία για να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα -πρόσωπα και καταστάσεις- και κατέληξαν να διαβάζουν όλα τα προσωπικά τους στοιχεία στο διαδίκτυο, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email καθώς και το περιεχόμενο των αναφορών τους.
Παράλληλα, το zougla.gr ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της ΣΕΑ κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο, ένα από τα θύματα της διαρροής. Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργακόπουλος, «διαπίστωσα ότι στο site του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης είναι αναρτημένες αναφορές δικές μου κι άλλων πολιτών. Αμέσως ενημέρωσα το γραφείο του κ. Παπαγγελόπουλου και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για τους πολίτες να είναι προσβάσιμες οι αναφορές. Ακόμα και οι καταγγελίες που είχα υποβάλει για τα φάρμακα ήταν στο διαδίκτυο. Απίστευτα πράγματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌