Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Προμήθεια 12 μαχητικών Su-57 από τον Ρωσικό στρατό! Αρχές του 2019 θα είναι έτοιμα…

Συμβόλαιο για την προμήθεια 12 μαχητικών νέας γενιάς υπογράφει σύντομα ο Ρωσικός Στρατός. Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας…
στην πόλη όπου εδρεύει η το εργοστάσιο της Ρωσικής εταιρίας κατασκευής αεροσκάφων Sukhoi, που παράγει τα μαχητικά Su-57.
Ο ρωσικός στρατός προχωρά άμεσα στην υπογραφή του πρώτου συμβολαίου για την προμήθεια 12 μαχητικών νέας γενιάς, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Alexey Krivoruchko.
Όπως μεταδίδει το Sputnik International, ο Krivoruchko τους είπε ότι «το πρώτο συμβόλαιο για 12 αεροσκάφη έχει συμφωνηθεί και σύντομα αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία».
Η ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον Ρώσο υπουργό, έγινε στην νοτιοανατολική πόλη Komsomolsk-on-Amur, όπου εδρεύει εργοστάσιο της Ρωσικής εταιρίας κατασκευής αεροσκάφων Sukhoi που κατασκευάζει τα μαχητικά Su-57.
Το Su-57 έκανε την παρθενική του πτήση πριν από οκτώ χρόνια. Ο CEO της Ρωσικής Ενωμένης Εταιρίας Αεροσκαφών Yuri Slyusar, είπε ότι η πρώτη συνολική παραγωγή των Su-57 αναμένεται το 2019.
onalert.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌