Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ ΑΝ.ΕΛ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ! Δεν θα ρίξουμε την Κυβέρνηση…

«Δεν άκουσα ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στα Παραπολιτικά 90,1
Διαφορετική είναι η θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου των ΑΝΕΛ στο ζήτημα που άνοιξε ο πρόεδρος του κόμματος στο οποίο ανήκει για τη στάση που θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ, όταν θα έρθει το Σκοπιανό στη Βουλή. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ότι «αν έρθει η συμφωνία, θα αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση, αλλά δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση».
«Κατά τους ΑΝΕΛ το θέμα της FYROM είναι μείζον θέμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί όταν και αν έρθει. Οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν τους υπουργούς τους, σε καμιά περίπτωση όμως δεν ελέχθη ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση. Είναι γνωστή παλιά θέση ότι εμείς θα καταψηφίσουμε, αυτό ελέχθη και από τον αντιπρόεδρο και από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. […] Σε καμία περίπτωση δεν άκουσα ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση» ήταν τα λόγια του.

Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου αλλά και το τι θα γίνει με την αντιπροεδρία στη Βουλή. Αλλά ενήμερωσε ότι το μεσημέρι υπάρχει διάσκεψη των προέδρων στη Βουλή όπου είναι πιθανό να συζητηθεί η πρόταση μομφής κατά του Δημήτρη Καμμένου.
«Εγώ έχω την άποψη ότι όταν διαφωνεί κάποιος στο κόμμα του σε κεντρικά ζητήματα, όπως ήταν η πρόταση μομφής στην οποία διαφοροποιήθηκε ο συγκεκριμένος βουλευτής, είναι αυτονόητο ότι ό,τι αξίωμα απορρέει από το κόμμα που τον πρότεινε πρέπει να το δίνει πίσω» υπογράμμισε.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έχει καλέσει τον Δημήτρη Καμμένο -ανεξάρτητο πλέον βουλευτή- να παραιτηθεί από την αντιπροεδρία, επικαλούμενος τον Κανονισμό ότι οι αντιπρόεδροι προέρχονται από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος έχει δηλώσει ότι δεν παραιτείται.
parapolitika πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌