Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Filled Under:

ΘΡΗΝΟΣ στον Ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας! 22χρονος ΠΕΘΑΝΕ σε τροχαίο…

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ο 22χρονος Νίκος Κ., από τα Πηγάδια ορεινού Βάλτου, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο…
συγκρούστηκε με φορτηγό δημοσίας χρήσης στο 48ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού, στο ύψος του Χαλκιόπουλου.
Ειδικότερα, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με φορτηγό που οδηγούσε 31χρονος, πριν καρφωθεί σε δέντρο.
Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου τρεις ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ο 22χρονος. Ο 31χρονος νοσηλεύεται ακόμη, αν και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελαφρά τραυματισμένος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον απεγκλωβισμό του νεαρού κινητοποιήθηκε όχημα με πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας.

Την προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα ερευνά το Α.Τ. Εμπεσού. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.
agriniopress.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌