Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Filled Under:

ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οι ΣΥΡΙΖΑίοι πίνουν… ποτάκια…

Τη στιγµή που η χώρα βιώνει µία πρωτόγνωρη τραγωδία µετά τη φονική πυρκαγιά, µε τους νεκρούς να αυξάνονται καθηµερινά, οι κορυφαίοι υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης δεν φαίνεται να πολυαγχώνονται…
συνεχίζοντας τις καθηµερινές τους συνήθειες, που δεν είναι άλλες από τις εξόδους τους στα πιο in στέκια του κέντρου της Αθήνας, για χαλαρά ποτάκια.

Χαρακτηριστικό παράδειγµα ο υπουργός Οικονοµικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τον οποίο εντόπισε ο φακός του «Secret» σε εξαιρετικά χαλαρή φάση να απολαµβάνει το ποτό του, στο αγαπηµένο πλέον στέκι των ΣΥΡΙΖΑίων, το «Musique cafe» στο Παγκράτι. Αξίζει να σηµειωθεί ότι στο συγκεκριµένο µαγαζί δεν περνάει µέρα που να µη δώσει το «παρών» κάποιος από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Την προηγούµενη µέρα στο ίδιο σηµείο βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαµπουράρης, έχοντας στην παρέα του την υπουργό ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγα Γεροβασίλη, η οποία είναι από τους πιο φανατικούς θαµώνες του καταστήµατος.
Ο κ. Τσακαλώτος, πάντως, εκτός του ότι φαινόταν ότι ήταν σε καλοκαιρινό mood, έδειχνε ικανοποιηµένος από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ο ίδιος στην επικαιρότητα, έπειτα από µία περίοδο που το κεντρικό θέµα συζήτησης στη δηµόσια σφαίρα ήταν οι µειώσεις στις συντάξεις, που αναµένονται τον Ιανουάριο, και η µείωση του αφορολόγητου.
parapolitika.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌