Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν αποκαλύπτει τις πρώτες αντιδράσεις της οικογένειας της όταν είδαν το «ροζ» βίντεο (βίντεο)

Η Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του GNTM, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω ενός «ροζ» βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα. 
Η αδελφή της, Μαρία Καζαριάν, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως δεν είναι η αδελφή της στο βίντεο.
«Όταν το είδαμε το δημοσίευμα πάθαμε σοκ. Και μας έστειλαν το βίντεο. Το είδαμε το βίντεο, καμία σχέση με την Ειρήνη. Δεν έκλαψε η Ειρήνη, απλά είχε σοκαριστεί για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα τέτοιο βίντεο. Οι γονείς μας στεναχωρήθηκαν, αλλά δεν ήθελαν να το δείξουν για να μην τρελαθεί και η Ειρήνη. Δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Στην αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση.
Δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να κάνει μήνυση και να τρέχει χρόνια για ένα πράγμα. Η Ειρήνη δεν θέλει να κάνει μήνυση γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Αυτός της έκανε κακό και θα το βρει από τον θεό. Ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Όποιοι είδαν το βίντεο, κατάλαβαν ότι δεν είναι, είναι ξεκάθαρο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καζαριάν.
Δείτε όσα είπε η Μαρία Καζαριάν

Ειρήνη Καζαριάν: Βρήκα ποιος δημοσίευσε το «ροζ» βίντεο
Η 21χρονη καλλονή μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το ροζ βίντεο, στο οποίο άθελά της ενεπλάκη.
Η Ειρήνη Καζαριάν δήλωσε τα εξής: «Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα. Εννοείται πώς δεν είμαι εγώ, είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά. Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα το καταφέρει»! ΠΗΓΗ
Δείτε το σχετικό βίντεο



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌