Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Χαμός στη Βουλή! Άγριος καυγάς Πολάκη – Οικονόμου – Μανιού…

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή οι Παύλος Πολάκης, Βασίλης Οικονόμου αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκος Μανιός.
Αφορμή στάθηκε η ευθεία αμφισβήτηση του βουλευτή της ΝΔ των στοιχείων που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός για την κατάσταση στο χώρο της υγείας.
Τόσο ο Νίκος Μανιός όσο και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν έντονα, καλώντας τον βουλευτή της ΝΔ να μην διακόπτει συνέχεια τον κ. Πολάκη και τα αίματα άναψαν για τα καλά.
Βασίλης Οικονόμου: Δεν περνάνε εδώ αυτά, αλλού. Άντε από δω πέρα κουτσαβάκια μαζευτείτε, μαζευτείτε. Πρόεδρε να τους μαζέψεις.
Νικος Μανιος: Εσένα θα μαζέψουμε, μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο, είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω.
Βασίλης Οικονόμου: Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα.
Νίκος Μανιός: Όχι τσαμπουκάδες στη Βουλή δεν θα δεχθώ τσαμπουκάδες στη Βουλή.
Βασίλης Οικονόμου: Όχι σε μένα αυτά τους δικούς σου να μαζέψεις.
Νίκος Μανιός: Γιατί τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα. Αν δεν σου αρέσω να μου κάνεις πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια χωρίς να παίρνεις το λόγο ενώ μιλάει ο υπουργός.
Παύλος Πολάκης: Κόφτο τώρα φτάνει μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους…
Η επιτροπή συνεδρίασε για να εγκρίνει τον διορισμό του νέου προέδρου του ΕΟΠΥΥ Βασίλη Πλαγιανάκου και του νέου Προέδρου του ΕΟΦ Γιάννη Μαλέμηπηγη
cnn.gr
Γράψτε τα σχόλια σας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌