Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Filled Under:

Να και οι ειρωνείες από τα Σκόπια: Η Ελλάδα θα…

Για «ένα νέο, λαμπρό και ευημερές μέλλον για όλους τους πολίτες των Σκόπίων και της Ελλάδας», μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γείτονας χώρας, Μίλε Μποσνιάκοφσκι, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα καλωσορίσει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.
Σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Μποσνιάκοφσκι τόνισε ότι η «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ισχυρή απόδειξη της ωριμότητας και της προόδου της περιοχής μας. Είναι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει ένα νέο, λαμπρό και ευημερές μέλλον για όλους τους πολίτες της χώρας μας και της δικής σας επίσης. Είναι μια Συμφωνία που καθιστά πιο σταθερή και ασφαλή την περιοχή, δίνοντας μια ευκαιρία για μια καλύτερη και ευημερούσα ζωή».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων μιλάει και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μετά και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από το κοινοβούλιο, λέγοντας πως «η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι ένα καθαρό βήμα προόδου προς την τελική υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών στο ελληνικό κοινοβούλιο».
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, «για εμάς αυτό αποτελεί περαιτέρω ενθάρρυνση ότι η συμφωνία θα επικυρωθεί πολύ σύντομα και ότι η Ελληνική Δημοκρατία θα είναι η πρώτη χώρα – μέλος του ΝΑΤΟ που θα επικυρώσει το πρωτόκολλο ένταξής μας στη Συμμαχία».
«Αυτό», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων, «είναι ένα σαφές γεωστρατηγικό όφελος και για τις δύο χώρες μας, την περιοχή και την Ευρώπη επίσης».πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌