Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Συμμαχεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ο...

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμπόρευση του νέου φορέα του Φώτη Κουβέλη με τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες πριν το 2ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος. 
Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μαζί με άλλα πρώην μέλη της παράταξης, δημιούργησαν την Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκή Αριστεράς (ΕΚΙΕΑ) και στην σχετική τους απόφαση για συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ,  αναφέρεται ότι: "Στη χώρα διαμορφώνονται δυο πολιτικοί πόλοι: o  ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχθεί και να έχει  σταθερή την πορεία του, προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. 
Η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς αναδεικνύει και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κράτους και συμπαρατάσσεσαι στην απόκρουση των σχεδίων για 'αριστερή παρένθεση' και 'δεξιά παλινόρθωση΄".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌