Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Filled Under: ,

Τώρα ΧΛΩΜΙΑΣΕ ο Καρέλιας | Δεν το ΧΩΡΑΕΙ ανθρώπινος νους ΑΥΤΟ που πήγαν και του έκαναν…

Τώρα ΧΛΩΜΙΑΣΕ ο Καρέλιας | Δεν το ΧΩΡΑΕΙ ανθρώπινος νους ΑΥΤΟ που πήγαν και του έκαναν…

Κανείς επιχειρηματίας δεν πρόκειται να…

επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους του!
Πρόστιμα ΜΑMΟYΘ στην εταιρεία «ΚΑΡΕΛΙΑ» επειδή έδωσε παραπάνω χρήματα στους εργαζόμενους του!
Ναι, καλά διαβάσατε. Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο.
Αυτά και πολλά ακόμη σκαρφίστηκαν οι εγκληματούντες του υπουργείου οικονομικών, οι οποίοι πλέον με εντολές της τρόικας στοχεύουν ευθέως να στραγγαλίσουν και τις τελευταίες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις. Έχουν πάρει εντολή να παραδώσουν καμμένη γη και επινοούν και τον πλέον απίθανο φόρο ή πρόστιμο, προκειμένου να μην αφήσουν τίποτε όρθιο. Με θεότρελες φορολογήσεις όχι μόνον δεν πρόκειται να πατήσει στη χώρα μας κανείς νέος επενδυτής (κορόιδο είναι να χάσει τα λεφτά του) αλλά και όσες επιχειρήσεις επιβιώνουν σήμερα, νιώθουν εντονότερα τη θηλιά του κράτους-δήμιου να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους!
Ήδη, ανάμεσα στους υγιείς επιχειρηματίες, ακόμη και στους λεγόμενους μεγάλους, επικρατεί έντονος προβληματισμός μια και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νέους φόρους που επιβάλλει οι εκάστοτε κυβερνήσεις από 1/1/2014. Οποιαδήποτε διευκόλυνση προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενό της θεωρείται «δώρο», παροχή υπηρεσιών και φορολογείται. Η εταιρεία Motor Oil για παράδειγμα που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος φορολογεί με δυσβάσταχτο φόρο αυτή τη διευκόλυνση.
Έτσι, στο τέλος του χρόνου ο εργαζόμενος καλείται να πληρώσει περίπου 800 ευρώ φόρο επειδή η εταιρεία του έδωσε αυτοκίνητο. Και επειδή συνήθως οι υγιείς εταιρείες καλύπτουν για λογαριασμό του προσωπικού τους τέτοιες δαπάνες, ο φόρος αυτός πληρώνεται από την επιχείρηση!
Για πόσο όμως καιρό και για πόσους υπαλλήλους μπορεί μια υγιής εταιρεία ν’ αντέξει αυτά τα απίστευτα χαράτσια; Ούτε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν σκαρφίζονταν τέτοιους εξοντωτικούς φόρους. Και όμως, αυτά γίνονται σε εποχές που υποτίθεται θα έχουμε …ανάπτυξη. Αυτήν που έχουν υποσχεθεί με βεβαιότητα ΟΛΟΙ οι υπηρέτες των τροϊκανών. Με τέτοιους όμως εξοντωτικούς φόρους όχι ανάπτυξη δεν έρχεται, αλλά αργοσβήνουν και οι υγιείς επιχειρήσεις.
ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 3 ΕΚΑΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, 35 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟ 2016. ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2015-2016!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
Η ομιλία του κ. Ανδρέα Καρέλια (Διευθύνοντα Συμβούλου της Καρέλια Α.Ε.) αφενός μεν δείχνει την εντυπωσιακή πρόοδο που σημείωσε η καπνοβιομηχανία μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης, αφετέρου δε τα προβλήματα που της δημιουργεί η κυβέρνηση με τους συνεχείς φόρους στα τσιγάρα, την μη πάταξη του λαθρεμπορίου και τις κρατήσεις-φόρους που επιβάλλει ακόμη και στα πριμ-bonus που παρέχει η εταιρεία στους εργαζομένους της.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΔΩ

Προσέξτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Καρέλια:
«Για πρώτη φορά στην ιστορία μας ξεπεράσαμε τα 16 δις τσιγάρα σε πωλήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, και φτάσαμε τα 16.8 δις τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Μια αύξηση περίπου 8%.
Οι πωλήσεις μας εκτός Ελλάδος ξεπέρασαν τα 14.6 δισ τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την Εταιρεία μας. Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι στην ελληνική αγορά, και μάλιστα εν μέσω της κρίσης, και με εχθρική για εμάς φορολογία στα τσιγάρα, καταφέραμε να έχουμε αύξηση πωλήσεων κατά 2%, πράγμα ιδιαίτερα ικανοποιητικό.
Για άλλη μία χρονιά καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις πωλήσεις μας στον καπνό για στριφτό τσιγάρο. Στην ελληνική αγορά ξεπεράσαμε τους 340 τόνους και καταλάβαμε την τρίτη θέση, πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 15%. Στο εξωτερικό οι πωλήσεις μας καπνού για στριφτό τσιγάρο έφτασαν τους 86 τόνους παρουσιάζοντας θεαματική αύξηση 144%.
Μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση κατά 10 ολόκληρες περίπου ποσοστιαίες μονάδες, το οποίο και αποτελεί επίσης νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη και για την οποία πρέπει να σας συγχαρώ όλους σας, ιδιαίτερα του εργαζομένους εκείνους που πέτυχαν σταθερά πολύ υψηλές αποδόσεις, τους τεχνικούς των συγκροτημάτων για την συμβολή τους στην αύξηση αυτή των αποδόσεων, όπως επίσης πρέπει να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής διεύθυνσης, και της διεύθυνσης παραγωγής.
Προχωρήσαμε, σε νέες επενδύσεις 3.000.000 ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητάς, την βελτίωση της ευελιξίας στην παραγωγή και την περαιτέρω τόνωση των εξαγωγών μας, ενώ πρόσθετες επενδύσεις ύψους 1.900.000 ευρώ έχουν ήδη δρομολογηθεί για τις αρχές του 2017.
Σε μια εποχή όπου 3 στους 10 Έλληνες ζούνε καθημερινά την απόγνωση της ανεργίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι εμείς αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας κατά 35 άτομα ήτοι ποσοστό κοντά στο 8%. Λόγω των αυξημένων κρατήσεων σε φόρους και ασφαλιστικές κρατήσεις, η συνολική δαπάνη των έκτακτων παροχών της περσινής χρονιάς για την εταιρεία έφτασε τα € 2.250.000 περίπου. Φέτος με τις αυξημένες, στις περισσότερες περιπτώσεις παροχές, αλλά και την αύξηση του προσωπικού, υπολογίζω ότι η συνολική δαπάνη των παροχών που ανακοίνωσα θα είναι της τάξεως των € 2.500.000 περίπου. Αν υπολογίσει κανείς και τα διάφορα bonus που δόθηκαν σε στελέχη και εργαζομένους κατά την περσινή χρονιά αλλά και αυτά που θα δοθούν για φέτος, τότε για την διετία 2012-2013, οι οικειοθελείς έκτακτες παροχές της εταιρείας προς τους εργαζομένους της, ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ.
Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια εισέφερε στα δημόσια ταμεία € 400 εκ. από έμμεσους και άμεσους φόρους, και € 7,1 εκ. στα ασφαλιστικά ταμεία, έφερε 170 εκ. ευρώ σε συνάλλαγμα από τις διεθνείς μας πωλήσεις. Και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την έντονη κοινωνική δράση της εταιρείας υπέρ των συνανθρώπων μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, με την διαρκή οικονομική ενίσχυση συλλόγων, σχολείων, και άλλων αξιόλογων φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Η στήριξη που είχαμε στον αγώνα αυτό, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, καθώς και της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπίας στις Βρυξέλλες, υπήρξε καθοριστική και τους ευχαριστούμε.
Είναι χρέος μου να πω ότι μετά από πολύ καλά συντονισμένες προσπάθειες όλων των παραπάνω φορέων, καταφέραμε το βασικό μας σκοπό που ήταν η συνέχιση της κυκλοφορίας των slims τσιγάρων. Έγινε πολύ μεγάλη μάχη σε αυτόν τον τομέα, διότι το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο προέβλεπε την κατάργησή τους, αποτελούσε «σημαία» για το αντικαπνιστικό λόμπυ.
Τελειώνοντας θέλω από την θέση αυτή να υπενθυμίσω ότι η μεγάλη αύξηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων αλλά και τελευταία του χύμα καπνού είναι εν πολλοίς αποτέλεσμα της υπερβολικής φορολόγησης τόσο των οικονομικών τσιγάρων αλλά και της τεράστιας αύξησης φορολογίας του καπνού για τα στριφτά. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε πολλαπλώς προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, συνεχώς, ότι θα συνέβαινε. Πρέπει άμεσα να μειωθούν οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης, όχι για την δική μας ευμάρεια, αλλά για την ομαλοποίηση της αγοράς και την αύξηση των δημοσίων εσόδων. Ο συνεπής Έλληνας φορολογούμενος έχει πλέον εξαντληθεί από την συνεχή απομείωση του όποιου πλέον εισοδήματος του»…

34 σχόλια:

  1. Εγώ στην θέση του κ.Καρέλια θα ιδρούσα άκομα ένα εργοστάσιο στην Κύπρο μας και θα μετέφερα την έδρα της εταιρίας εκει... ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu sti thesi tou k. Karelia tha eixes kleisei! o logos? eisai toso ilithios pou ton thewreis toso ilithio pou nomizeis oti den tha iksere ti foro tha plirwne gia ta bonus pou dinei... oute autos oute oi logistes tou... ma toso ilithios pia??

      Διαγραφή
    2. na fantastw eisai kai su enas apo autous pou ekanan repost like klp prin merika xronia gia na forologithoun ta aforologita bonus pou epairnan trapezikoi kai xrimatistes (golden boys an sou leei kati) kai kat epektasi oloi oi ergazomenoi.

      Διαγραφή
    3. ΜΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  2. Με το δίκιο του ο κάθε μικρομεσαίος δυσανασχετεί γιατί όλα έχουν τα ορια τους και εμείς στην Ελλάδα του σήμερα τα ξεπεράσαμε προ πολλού! πλέον το ποτήρι ξεχείλισε! Είμαστε έτοιμοι για αλλαγή, με το οποίο κόστος φέρει η λεξη αυτή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με 5.000.000 παίρνει το εργοστάσιο μαζί με τα θεμέλια το πάει στην (εκεί που πήγαν όλοι ) και αγοράζει κ δυο πολυκατοικίες να στεγάσει το προσωπικό…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλογες εδω και τωρα να τελειωνουμε με αυτους και οποιος βγει ,σιγουρα καλυτερος απο αυτους τους πεινασμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα δεν φυγουμε απο την ευρωπαικη ενωση μην περιμενεις τιποτα απο της εκλογες, και οι προηγουμενοι και αυτοι που ειναι τωρα το ιδιο πεινασμενοι ειναι!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο Στόχος είναι όλα τα αγαθά να τα ελέγχουν οι πολυκλινικές .Κάθε Ελληνική δραστηριότητα πρέπει να Σβήση ...Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε ..Ίσως κάτι Διασώσουμε ....

      Διαγραφή
    3. μην εισαι τοσο σιγουρος ..οι αλλοι δεν χορταινουν με τιποτα ....η απληστια τους μας εφερε αυτο τον εξευτελισμο...τοσα χρονια κι ακομα θελουν την εξουσια επειδη φερνει χρημα...τη σωτηρια μας την εχουν αφησει ενεχυρο στους..... "δανειστες"....

      Διαγραφή
  5. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ.ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.1,85 € ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 1,95€ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΝΤΕ ΚΟΛΧΟΖ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε που το είδες το 1.85 το γαλόνι. Ούτε στην Αλάσκα δεν έχει τόσο. 2.50 με 3 το γαλονι στη Νεβαδα.

      Διαγραφή
    2. Εδώ βλέπουμε τις τιμές καυσίμων στην Αμερική..


      http://www.eia.gov/petroleum/gasdiesel/

      Διαγραφή
    3. Μόνο που το σύνολο των ασφ/κών εισφορών και το 1/3 των φόρων πηγαίνει για τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα τού ΙΤ. Δλδ 29 δισ για πάρτη σου και μιλάς κιόλας;

      Διαγραφή
    4. i mameriki PARAGEI petrelaio... san na les esyedw stin ellada agorazeis ladi me 3 eurw kai o ilithios o amerikanos me 10... stekei? gerases kai salepses?

      Διαγραφή
  6. βαστατε Ελληνες ο Καρελιας δεν ειναι χτεσινος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρατα μικρο καλαθι φιλε μου. Δεν τον ψηφισα τον Τσιπρα αλλα να θυμασαι ο επομενος θα παει τις συνταξεις στα 380€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για κοίτα ρε και μετά σου λένε πως μπόρεσε ο απατεώνας Α. Σώρρας να κοροϊδέψει τόσες χιλιάδες έλληνες .
    Βρε απίθανοι δηλαδή δεν θα πρέπει να φορολογηθούν οι ζάπλουτοι επιχειρηματίες και να φορολογούνται μόνο οι τυροπιτάδες και οι καστανάδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πoιος είπε ότι δεν τους φορολογούν? και τι σημαίνει ζάπλουτοι/?? χωρίς αυτούς πως θα υπάρξει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας αν τους βάζετε να πληρώνουν παραπάνω από όσα νόμιμα τους αναλογούν? τι σκεπτικό είναι αυτό?

      Διαγραφή
    2. Η Χώρα μας εισάγει το 80% των αναγκών της . ΄Εχει καταστραφεί ο Παραγωγικός Ιστός της Χώρας . Κλείσαμε όλες τις επιχειρήσεις ή τις υποχρεώσαμε να ξενιτευτούν . Κυριαρχεί η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ . Τα τελευταία οκτώ χρόνια έφυγαν 327.000 Ελληνόπουλε για Εργασία και δικαίωση της Αξιοσύνης τους ....Τόση εξόντωση των ΄Αξιων ..... Ας αποφασίσουμε να οργανώσουμε ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!

      Διαγραφή
  9. Ναι χλώμιασε ο Καρέλιας. Φαίνεται και στη φωτογραφία άλλωστε. Με τόσα που του έβαλαν όπως πολύ αναλυτικά περιγράφετε, θα χλώμιαζε ο καθένας μας.....
    ΖΩΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίθανοι όντως- 400 εκατ. Φόροι , 7 εκατ. Εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία ! Απλά μαθηματικά ... για να ενισχύεται με τα 400 το βαθύ κράτος , οι υπεράριθμοι ΔΥ, οι συντάξεις ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ που παραμένουν στα 1500/2000€, γιά σκεφτείτε τα... η προοπτική Βουλγαρίας ειναι δελεαστική για τον όποιο Καρέλια , δυστυχώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντί να επιβραβεύουν αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους άψογους εργοδότες οι οποίοι απέδειξαν πως είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων των υπαλλήλων έχουν βαλθεί να τους καταστρέψουν με κλοπές με την πρόφαση της υψηλής φορολογίας. Αν ήμουν στην θέση του συγκεκριμένου κύριου θα ίδρυα και άλλαα εργοστάσια και σε άλλες χώρες και στην Βουλγαρία και στην Αλβανία και στην Ρουμανία και στην Κύπρο και θα είχα κινηθεί νομικά θα είχα φτάσει μέχρι και στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέχρι και την προσφορά φορολογούν οι προδότες της βουλής οι οποίοι μας κλέβουν εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ki edw blepoume to xarktiristiko paradeigma dio megalwn pneumatwn pou sinantiounte!! gia ntokimanter sto national geaografic eiste paidia

      Διαγραφή
  12. Είναι προφανές ότι το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας δεν είναι οικονομικό αλλά κοινωνικό.
    Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το άρθρο και από τα σχόλια.
    Πλην όμως δεν φαίνεται να συμφωνούν οι απόψεις του επιχειρηματία με τις εκφραζόμενες ασυναρτησίες από το άρθρο και από μερικά σχόλια.

    Δηλαδή τι να συμπεράνουμε τελικά εάν δεχθούμε σαν σωστές τις παρατηρήσεις, ότι οι κερδοφόρες επιχειρήσεις δεν πρέπει να φορολογούνται ?
    Η μήπως εάν φορολογούνται δεν πρέπει να φορολογούνται πολύ ?

    Και εάν υποθέσουμε ότι δεν πρέπει να πληρώνουν φόρο, ποιος να τον πληρώνει τελικά ?
    Και εάν κανείς δεν δέχεται να πληρώνει φόρο, μικρό ή μεγάλο, μήπως να καταργήσουμε την φορολογία ?
    Και εάν καταργήσουμε την φορολογία πως θα λειτουργήσει ένα κράτος καλό ή κακό έστω ?

    Και επειδή υπάρχουν καλλίτερα πράγματα να ασχοληθεί κανείς από το να ασχολείται με βλακώδεις αιτιάσεις αφήνω στους υπόλοιπους να σκεφτούν τα ερωτήματα και να απαντήσουν όπως βολεύει τον κανένα.

    Το συμπέρασμα βγαίνει από μόνο του. Δεν υπάρχει περίπτωση Έλληνας να βάλει μυαλό ούτε στην Δευτέρα παρουσία, για την οποία θα διαφωνήσει , άλλος πως είναι ακόμα Κυριακή και άλλος πως είναι Τρίτη.

    Καλή συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξυπνηστε αδελφια..μας εχουν κανει να μαλωνουμε μεταξυ μας ....ο απανθρωπος παγκαλος μας εστησε παγιδα με το "μαζι τα φαγαμε" εγινε καραμελα στα στοματα πολλων και σ αυτους που δεν φαγανε τιποτα....ξυπνηστεεεεεεε εμεις δεν φαγαμε ΤΙΠΟΤΑ οι κυβερνητες και οι κλικες τους κατακλεψανε και τους φορους μας και απο τα δανεικα που επρεπε να παρουν μετα.πακετα φευγαν τα λεφτα των ελληνων που δουλευαν και πηγαιναν στους λογαριασμους τους στο εξωτερικο...ενω ο τυφλος της ζακυνθου τα 300 ευρω που επαιρνε τα εριχνε στην αγορα της χωρας και σε ενα μηνα ειχαν γυρισει στο κρατος μεσω ΦΠΑ κλπ,κλπ

      Διαγραφή
  13. βρε παιδια γιατη δεν ξεσηκονετε ο κοσμος αλλα ολοι μαζη και να απετηση να φηγουν ολοι απο εκη μεσα,και να φιγουμαι και απο την εβροπαικη ενοσι πασ και ξαναφτιαξη η ελλαδα οπως πρην, παρα για να μασ δοσουν ενα φραγγο πρεπει να κατσομαι να μασ γα---------ουν...... παντος ολοι φοναζουν απο τους καναπεδες και απο το φ/β. σαν τησ κοτες. καλλα να μασ κανουν. και ακομα δεν ηδαμε τηποτα τα καλλα ερχωντε..... ΚΩΣΤΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. th wmwrfei i ailada tou '60-'70!! xrhsy abgu? gaimysai i amairhki ke i gairmaneia ailynais maitanastais gia na glytosoun apo ta moutra sas fasistaria

      Διαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. o (plirwmenos sigoura gia na to anebasei) arthrografos (pou paramenei anonimos) thelei na mas kanei na pistepsoume oti o Karelias (enas apo tous pio epitiximenous ellines epixeirimaties) 1on- den iksere gia ti forologisi twn bonus, parolo pou o nomos isxiei edw kai 6-7 xronia kai parolo pou kathe xrono dinei paromoia bonus stous ergazomenous tou... 2on- ki an estw exei dikio kai den iksere (xlwmo) den exei stin etairia tou logistes pou na tou eipan ti thaplirwsei gia ta bonus.... 3on ki an pali oi logistes tou den tou eipan tipota (akoma xlwmotero) den apolithikan otan tou irthe to rabasaki.... gia poso ilithious mas pernas re kretine? apo ta sxolia pantws den exeis kai polu adiko... oi idioi pou fwnazan gia ta golden boys pou xrisoplirwnontan mono me bonus (aforologita prin to '10) kai petixan na erasei nomos gia ti forologisei autwn twn bonus, twra zitane tin katargisi tou idiou nomou.... no hope for salvation from greeks' stupidity... mia zwi ragiades tha eiste kai tha ageste apo ksepoulimenous arthrografous kai pretenterides! mnimonia mexri na sbisei o ilios xreiazeste re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ντροπή τους, η εταιρία αυτή δίνει ψωμί σε εκατοντάδες ανθρώπους, και υποστηρίζει των εργαζόμενο,τη θέλουν .να τον αναγκάσουν να φύγει από την Ελλάδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌