Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

Έσκασε ΤΩΡΑ! Η Ευρώπη μας θέλει τελειωμένους...

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι υπάρχει περίπτωση στο Eurogroup της Δευτέρας στο Λουξεμβούργο, να μην εκταμιευτεί όλη η δόση των 2,8 δις ευρώ προς την Ελλάδα, όπως αναφέρει με δημοσίευμα του το πρακτορείο Reuters. 
Σύμφωνα με πηγές που αναφέρει το πρακτορείο, η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει τα 15 προαπαιτούμενα και είναι πιθανό να εγκριθεί η μισή δόση.
Ένας από τους αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο αναφέρει σχετικά: "Γνωρίζω ότι τουλάχιστον ένα προαπαιτούμενο δεν έχει πλήρως υλοποιηθεί, οπότε είναι 14,5 αυτά που έχουν εκπληρωθεί. Είναι πιθανό το θέμα να έχει λυθεί το πρωί της Δευτέρας. Οι περισσότεροι από τους υπουργούς Οικονομικών στο Eurogroup έχουν χάσει την υπομονή τους με την Ελλάδα και συνεχίζουν να πιέζουν γιατί πιστεύουν ότι στην Ελλάδα τα πράγματα γίνονται μόνο υπό πίεση.ΑΝ δεν είναι όλα έτοιμα, θα περιμένουν".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌