Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

Στοιχεία-ΦΩΤΙΑ! Τα ονόματα των τζιχαντιστών της ΑΘΗΝΑΣ...



Αποκαλυπτικά τα όσα παρουσιάζουν έγγραφα του γαλλόφωνου δικαστηρίου των Βρυξελλών, σχετικά με τον "πυρήνα της Αθήνας" το δίκτυο τζιχαντιστών που έδρευε στην πρωτεύουσα και παρείχε υποστήριξη στους τρομοκράτες που οργάνωσαν τις πολύνεκρες επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες. 
Σύμφωνα με τα έγγραφα, τον Ιανουάριο του 2015 είχαν εντοπιστεί σε διαμέρισμα στο Παγκράτι ένας 34χρονος Αλγερινός ονόματι Omar Damache και ο 32χρονος Γάλλος, ο Walid Hamam που ήταν τα δύο βασικά μέλη του επονομαζόμενου "πυρήνα της Αθήνας" και διατηρούσαν επαφές με αρκετούς τζιχαντιστές που βρίσκονταν στην Αθήνα ή στην περιφέρεια. 
Την ίδια περίοδο, είχε συλληφθεί στην Ελλάδα ο Abdelkader Benameur που και αυτός είχε περάσει από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ, άλλα πέντε άτομα είχαν προμηθευτεί πλαστά έγγραφα από τα κεντρικά μέλη. Μάλιστα, τα στοιχεία τους βρέθηκαν και σε λάπτοπ που κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές από το διαμέρισμα. 
Ένας 28χρονος, με το όνομα Mouhammed Diallo και ένας 32χρονος, ονόματι Mansour Niang, είχαν και αυτοί επαφές με τον "πυρήνα της Αθήνας" και έχουν καταδικαστεί από το δικαστήριο των Βρυξελλών για συμμετοχή σε δίκτυο τρομοκρατών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌