Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Filled Under:

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΧΟΣ στα Lidl | Να επέμβει ΤΩΡΑ ο εισαγγελέας…

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΧΟΣ στα Lidl | Να επέμβει ΤΩΡΑ ο εισαγγελέας…

Δε το χωράει ανθρώπινος νους αυτό…

Τι άλλο θα δούμε επιτέλους Θεέ μου;;
Σαν πολύ τους αφήσαμε όλους να αλωνίζουν την πατρίδα μας.
Τα Lidl στο τελευταίο τους διαφημιστικό, αποφάσισαν να βγάλουν τον Σταυρό απο την Ελληνική μας Σημαία, υπολογίζοντας προφανώς στην σχεδόν μηδενική αντίδραση των Ελλήνων πια, για οποιαδήποτε ανθελληνική και προδοτική πράξη σημβαίνει στην χώρα μας.
Άφησαν για τα μάτια, μόνο μερικές γαλάζιες και λευκές ρίγες, για να φαίνονται με τα αρχικά GR.
Γι’ αυτή τη Σημαία, έδωσαν οι πρόγονοί μας το αίμα τους και θα έρθει τώρα ένα Lidl να την προσβάλει;;
Να επέμβει εισαγγελέας τώρα βάση του ποινικού κώδικα:
Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας
1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι απο την επίσημη ιστοσελίδα τους.

5 σχόλια:

  1. Πριν αναπαραγετε την οποιαδήποτε μαλακια του κατεβηκε του καθενος(είδηση και καλά),μπειτε στον κόπο να το ελεγξετε και να επαληθευσετε.Κανονικα ο εισαγγελεας πρεπει να επεμβει και για τη διασπορα ψευδων ειδήσεων επιτελους γιατι εχουμε ξεφυγει τελείως.Και παρεμπιπτόντως είμαι και πολέμιος του lidl.Δεν ψωνίζω απο 'κει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Μυτιλήνη ποιος πήγε φυλακή πριν ένα μήνα που δεν αφήσαν να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος στην προκυμαία; ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Την σημαία που την έχουν κάψει σε πορείες ποιος πήγε μέσα; ΚΑΝΕΝΑΣ. Άρα μην ζητάτε φθηνές και ακρέες αποφάσεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν αυτα ειναι οντως αληθεια οι κυριοι "Ελληνες" παραγωγοι τους οποιους προτιμουν και προαγουν τα ΛΙΔΛ τι κανουν για ολα αυτα? τι θεση παιρνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω, για τον πουτσο είστε μερικοί μερικοί, εύχομαι, ολόψυχα, τα λεφτά απ τα κλικς να τα δώσετε σε δικηγόρο, καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες?
    Απο ποτε 4 μπλε γραμμες που σχηματιζουν τετραγωνο αποτελουν "παραποιηση της ελληνικης σημαιας"?
    Θελει πολυ αρρωστη φαντασια για να το δει καποιος ετσι!
    Η Ελλαδα ξεπουλιεται για ψιχουλα και η κοινωνια εξαθλιωνεται, αλλα μερικοι 'ενοχλουνται' με τα γραφιστικα του Lidl και βαζουν τιτλους λες και η εταιρια του αρπαξε τα υπολοιπα αεροδρομια.
    Χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι με ενα σηματακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌