Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ετοιμο το Δυτικόδουλο Τόξο!1,9 δισ. ευρώ ο πρώτος λογαριασμός...

Σας έχουμε γράψει πολλές φορές για την ανατροπή της ισορροπίας δυνάμεων σto Αιγαίο με την προμήθεια F-35 από την Τουρκία.
Το θέμα αυτό συζητήθηκε κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο Κ.Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα εξοπλιστικά προγράμματα και την ανάγκη να αναβαθμιστεί η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, κυρίως μέσα από τον εκσυγχρονισμό των F-16 και την προοπτική αγοράς νέου μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς, λόγω του υπερεξοπλισμού της Τουρκίας.
Την ενημέρωση έκαναν οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, ενώ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης, που τόνισαν ότι η κατάσταση είναι προβληματική.
Να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι ο αρχηγός ΓΕΑ ανέφερε ότι για την αναβάθμιση των F-16 απαιτούνται συνολικά 1,9 δισ. ευρώ.
Κοινώς παρανομαστής σε όλα; οι ΗΠΑ.
F-16 και F-35, Mητσοτάκης, Καμμένος.
Μήπως η επίσκεψη είχε σκοπό την ενημέρωση του κου Μητσοτάκη για τις υποχρεώσεις απέναντι στις ΗΠΑ, που θα πρέπει να εκπληρώσει;
Τις υποχρεώσεις που θα κληρονομήσει, πέρα από τις δικές του.
Το τονίζουμε διότι δεν έχει εξεταστεί ούτε καν ως ενδεχόμενο η ρωσική ή ακόμα και η σουηδική αγορά όπλων...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌