Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

Συνεχίζεται η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Αποκαλύφθηκε το σχέδιο της Τουρκίας...

 Η Συρία αρνείται ότι χτύπησε τα τουρκικά στρατεύματα που βρίσκονταν στο βόρειο τμήμα της Αλ-Bab και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν πολλοί στρατιώτες. 
Το πρακτορείο ειδήσεων Al-Masdar, επικαλούμενο στρατιωτικό, αναφέρει σχετικά: " Κανένα Συριακό ή Ρωσικό αεροσκάφος δεν βομβάρδισε τον τουρκικό στρατό κοντά στο Al-Bab την 23η Νοεμβρίου. Όλες οι αναφορές που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, είναι ψέματα. Η Τουρκία σχεδιάζει κάτι στο ανατολικό Χαλέπι και χρησιμοποιεί αυτή την υποτιθέμενη επίθεση ως τέχνασμα για να κλιμακώσει την κατάσταση". 
Αν η πληροφορία είναι αληθής, τότε το σχέδιο της Τουρκίας έχει αποκαλυφθεί. Οι αναφορές που λένε ότι η επίθεση έγινε από τη Συρία, θα αποτελούν προπαγάνδα και θα είναι το έναυσμα για μια επικείμενη επίθεση των τουρκικών δυνάμεων εναντίον των συριακών, κοντά στο Χαλέπι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌