Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

Ας ΔΡΑΣΕΙ αλλιώς να...ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ! Το ψευτο-SUCCESS STORY του ΤΣΙΠΡΑ...

Ομιλία στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
«Η επίσκεψη Ομπάμα αποτέλεσε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στήριξης της χώρας και της κυβέρνησης και των προσπαθειών που έχουμε καταβάλλει και καταβάλλουμε για να βγάλουμε την χώρα από την κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε επίσης ότι «η επίσκεψη Ομπάμα έστειλε και ισχυρό μήνυμα υπεράσπισης της Δημοκρατίας, των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, σε μια εποχή που η άνοδος της ακροδεξιάς είναι απειλητική».
Το σημείο κλειδί όμως ήταν η ρήση του Πρωθυπουργού πως «η Ελλάδα δεν είναι χώρα προς αποφυγή όπως ήταν την καταστροφική πενταετία 2010-2014».
Φυσικά ο κος Τσίπρας ξεχνά, πως μαζί με τους Αν.Ελ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να γίνει η Ελλάδα χώρα προς αποφυγή. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ‘ξεπλένονται’ οι ευθύνες των Κυβερνήσεων 2010-2014 πρέπει να υπενθυμίσουμε στον Πρωθυπουργό κάποια στοιχεία, της διακυβέρνησής του.
Η Ελλάδα παραμένει η μόνη χώρα σε ύφεση, εντός Ευρωζώνης.
Το δημόσιο ξόδεψε το 2016 1,7 δις παραπάνω από το 2015.
Το 2017 θα επιβληθούν παραπάνω φόροι 2,5 δις.
Την ίδια στιγμή ο ετήσιος τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βουλγαρία έχει ανέλθει σε 5δις.
Αν αυτή δεν είναι χώρα προς αποφυγή, τότε ποια είναι;
Ας πάψει το πολιτικό σύστημα να παρουσιάζει (πάγια τακτική εννοείται) ένα ψευδο- success story. 
Οι Έλληνες ξέρουν διότι το ζουν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌