Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΦΟΒΟΣ για επιθέσεις!Η ΕΥΡΩΠΗ δεν ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ,ΦΟΒΑΤΑΙ...

Mε ένα άρθρο που μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η Washington Post προβλέπει πως η Ευρώπη θα πρέπει να μάθει να ζει με το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων καθώς αυτές θα αποτελούν πραγματικότητα.Ταυτόχρονα στο άρθρο τονίζεται πως αγνοήθηκαν τα ‘’σημάδια’’,όπως αναφέρει πριν αλλά και μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο,ενώ διάφορα ερωτήματα απασχολούν τους ειδικούς μεταξύ των οποίων και το κατά πόσο οι αλλαγές ασφαλείας που έχουν ήδη γίνει ή πρόκειται να γίνουν είναι αρκετά για να αποτραπεί μία ενδεχόμενη επαναληψη.
Ακόμη προκαλεί ανησυχία το γεγονός πως οι ηγέτες του ISIS παρακινούν τους υποστηρικτές τους να δράσουν ανεξάρτητα,προκαλώντας πληθος χτυπημάτων στην Ευρώπη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌