Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΟΚ στον ΠΛΑΝΗΤΗ! ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ όπλο του ΙΣΡΑΗΛ κατά των ΑΡΑΒΩΝ...



Αναταραχή προκαλεί η είδηση που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα "Sunday Times", στην οποία αναφέρεται ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός βιολογικού όπλου που θα χτυπάει τους ανθρώπους ανάλογα την εθνικότητα τους. 
Σύμφωνα με το άρθρο, οι επιστήμονες προσπαθούν να διακρίνουν ένα και να ξεχωρίσουν ένα συγκεκριμένο στοιχείο ώστε το γίνεται διαχωρισμός των Εβραίων και να πλήττε τους Άραβες. Γι'αυτό, εκμεταλλεύονται τις ήδη υπάρχουσες ιατρικές ανακαλύψεις. 
Το δημοσίευμα, επικαλούμενο ισραηλινές στρατιωτικές πηγές και δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, υπογραμμίζει ότι το όπλο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ψεκασμό στο νερό και ότι υπάρχει ήδη μυστική έκθεση που περιγράφει τις δυνατότερες ανάπτυξης βιολογικών όπλων με συγκεκριμένο στόχο, στο υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌