Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία από τον Βόλο



Συνελήφθη, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβού, που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός από το γιο του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Αλμυρό.




Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, κάτοικο Πλατάνου Αλμυρού, που περίπου πριν ένα χρόνο εργαζόταν στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του θύματος και ισχυρίζεται ότι είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν λίγη ώρα στον τόπο του εγκλήματος ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης, που έκανε λόγο για Έλληνα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν, πρόκειται για έναν πρώην υπάλληλο στην βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του ηλικίας περίπου 60 χρονών επιχειρηματία, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που είχε φύγει από τη δουλειά και φέρεται να ενήργησε μόνος και χωρίς συνεργό.

Σε δηλώσεις της η ιατροδικαστής Λεονταρή Ρουμπίνη, ανέφερε ότι ο θάνατος του Αριστείδη Κολοβού προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, κάτι που προκάλεσε τη μεγάλη ποσότητα αίματος στο διαμέρισμα και όχι μόνο της πολυκατοικίας που έμενε το θύμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌