Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΤΩΡΑ! Τίτλοι τέλους στην ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ...



Παραδόθηκαν στις Αρχές οι άνδρες που πραγματοποίησαν αεροπειρατεία σε ένα Airbus A320 της AFRIQIYAH AIRWAYS και πάνω τους βρέθηκαν χειροβομβίδες και ένα περίστροφο.
Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση των επιβατών, με τους δράστες να ζητούν την απελευθέρωση του γιου του πάλαι ποτέ ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι. 
Ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μούσκατ, έγραψε στο Twitter: " Οι αεροπειρατές παραδόθηκαν, υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο και τέθηκαν υπό κράτηση".
Οι δυο άντρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζητούν πολιτικό άσυλο στη Μάλτα και μιλώντας στα ΜΜΕ της Λιβυής, ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, Τάχερ Σιάλα, είπε πως οι αεροπειρατές θέλουν να ανακοινώσουν την ίδρυση ενός πολιτικού κόμματος υπέρ του Καντάφι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌