Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ για την ΕΛΛΑΔΑ!«Μετατίθεται συνεχώς η χρεοκοπία της»...

«Κανένας πολιτικός δεν ήταν ποτέ σε θέση να μας πει, πώς θα μπορέσει η χρεοκοπημένη Ελλάδα να πληρώσει αυτά τα χρήματα, όταν ακόμη και η Γερμανία, πρωταθλήτρια στις εξαγωγές με ρεκόρ στα έσοδα από φόρους, δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα δικά της. Έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να πετάμε χρήματα που βγήκαν με κόπο σε κάποιον που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί»,τονίζουν οι επενδυτές Ματίας Βάικ και Μαρκ Φρίντριχ οι οποίοι δεν βλέπουν ιδιαίτερα ευοίωνο το 2017 για την Ελλάδας ενώ όπως λένε : «Δεν πρόκειται να ξαναδούμε τα χρήματα των φορολογουμένων που δόθηκαν για τα πακέτα διάσωσης, αυτό θα πρέπει να μας είναι σαφές»,υπογραμμίζουν ενώ αναφέρονται στη δόση των 2,8 δις ευρώ η οποία απορρίφθηκε από το Ταμείο με την αιτιολογία πως δεν θα μπορούσε η Ελλάδα να τα επιστρέψει.«Μετατίθεται συνεχώς η χρεοκοπία της», λένε για την Ελλάδα.
Συνεχίζουν ωστόσο λέγοντας:«Έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ δεν βλέπουμε για το 2017».«Αλλά υποθέτουμε ότι η απόλυτα αναγκαία ελάφρυνση του χρέους ή ακόμη και το κούρεμα, θα έρθει το αργότερο μετά τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, δεδομένου ότι η χώρα δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της».
«Όργια χρεών παγκοσμίως, πλημμύρα από φτηνό χρήμα, φούσκες στον τομέα επενδύσεων, κατάρρευση τραπεζών και κίνδυνος πληθωρισμού συνιστούν κινδύνους για αποταμιευτές και όσους προνοούν για τα γηρατειά τους»,αυτά βλέπουν οι επενδυτές όμως όπως λένε: «Δεν είναι καιρός ούτε για απαισιοδοξία, ούτε για αισιοδοξία, αλλά για ρεαλισμό».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌