Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΕ-ΔΝΤ! Χαμένη μόνο η Ελλαδα...Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) για την ανάρτηση του ΔΝΤ, που αναφέρετε σε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων και καλούν τους εκπροσώπους των ΔΝΤ να επιστρέψουν στις συζητήσεις "εντός και όχι εκτός της αίθουσας".
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Στηρίζουμε το σχόλιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάρτηση του blog του ΔΝΤ στις 12 Δεκεμβρίου 2016. Οι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί εξεπλάγησαν που υπάλληλοι του ΔΝΤ δημοσίευσαν μέσω ενός blog (λεπτομέρειες) για τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, ιδίως όταν οι συζητήσεις στην Αθήνα ξεκινούν με στόχο την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Ελπίζουμε πως θα επιστρέψουμε στην πρακτική διεργασίας των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση εντός και όχι εκτός της αίθουσας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌