Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!Ανακαλούνται μοτοσυκλέτες...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας,ανακαλούνται οι μοτοσυκλέτες SUZUKI τύπων GW250,προκειμένου να αντικατασταθεί ο διακόπτης των πίσω φρένων από την εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E.
Πιο συγκεκριμένα 270 μοτοσικλέτες, με αριθμούς πλαισίου από LC6DC111101100567 έως LC6DC111101106212 ανακαλούνται καθώς κρίθηκε ακατάλληλη σχεδίαση της μόνωσης του φις έναντι του νερού, μεταξύ της πλεξούδας διακόπτη φρένου και της κεντρικής πλεξούδας.
Οι ιδιοκτήτες θα ενημερωθούν και εγγράφως, να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα,ώστε γίνει αντικατάσταση του διακόπτη των πίσω φρένων στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Τέλος συνίσταται για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌