Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Μέγαρο Μαξίμου: «Η β’ αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων»



Επιστρέφει τα «πυρά» στην Νέα Δημοκρατία η Κυβέρνηση την στιγμή που «ανεβαίνει» το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης τονίζοντας ότι η "η β' αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα”.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης: "ο κος Μητσοτάκης σήμερα, για άλλη μια φορά, μίλησε σαν να μην θυμάται πια-γιατί ίσως δεν θέλει να θυμάται-την συμφωνία που υπέγραψε και υλοποίησε η Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου στην οποία συμμετείχε και την οποία εξακολουθεί να υπερασπίζεται".
Όσο για τις ανησυχίες του σε σχέση με την β’ αξιολόγηση τον διαβεβαιώνουμε ότι θα επιβεβαιωθούν, σημειώνουν. "Η β’ αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων που τόσο ο κος Μητσοτάκης αποστρέφεται."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌