Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Το ορθόδοξο τόξο είναι ΕΤΟΙΜΟ και ΙΣΧΥΡΟ! Η Ελλάδα τι θα κάνει;..

Μετά από αίτημα της Σερβίας, η Ρωσία ετοιμάζεται να ενισχύει τη στρατιωτική δύναμη της χώρας, με εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων S-400 στη βάση φυσικών  καταστροφών στο Νις, όπως μεταδίδεται. 
"Ζητήσαμε από την ρωσική πλευρά να εγκατασταθούν «θανατηφόρα συστήματα» και ορισμένα άλλα είδη εξοπλισμού που συνδέονται με άλλες μονάδες του στρατού. Περιμένω την επίσκεψη του Σέρβου Πρωθυπουργού, Αλεξάνταρ Βούτσιτς  για του δώσω την  πρόοδο σε αυτό το θέμα. Χάρη στη βοήθεια και την υποστήριξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Σερβία ενισχύει την αμυντική ισχύς της", υπογράμμισε ο υπουργός εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς. 
Από τη πλευρά του, ο Ρώσος ομόλογός του, Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι: "Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε εποικοδομητικά  τυχόν 'προβλήματα' και απορίες από τους Σέρβους φίλους μας προκειμένου να  εξασφαλιστεί η αξιόπιστη άμυνα στην χώρα και  φυσικά  στο πλαίσιο μιας  γενικής σταθερότητας στην περιοχή".
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν κρύβει τις διαθέσεις του και τις προθέσεις του. Είναι έτοιμος να δείξει στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ ότι το ορδόδοξο τόξο είναι εδώ και είναι έτοιμο για όλα, την ίδια ώρα που η Συμμαχία είναι μουδιασμένη με τις τελευταίες εξελίξεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει να "απομακρύνει" τη Σερβία από τις συνομιλίες, λόγω των σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί με τη Ρωσία. 
Η Ελλάδα τι κάνει; Πρέπει να σταματήσει να μένει αμέτοχη και να αναλάβει ενεργό δράση, καθώς οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌