Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Θα ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ με ΑΙΜΑ την Ευρώπη την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ των τζιχαντιστών...



Κάλεσμα στους οπαδούς του απεύθυνε το Ισλαμικό Κράτος, ενόψει των εορτών, με μήνυμα που αναρτήθηκε στο γκρουπ της ομάδας "Μυστικά των Τζιχαντιστών" στο Telegram.
Η ανάρτηση συνοδευόταν από εγχειρίδια για προετοιμασία και χρήση εκρηκτικών μηχανισμών, όπως και μια λίστα με στόχους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Ολλανδία.
Ο χρήστης Abu Marya al-Iraqi που έγραψε το μήνυμα στα αραβικά, κάλεσε τους οπαδούς "για αιματηρούς εορτασμούς στο Χριστιανικό Νέο Έτος", παρακινώντας τους μοναχικούς λύκους να μετατρέψουν "το χριστιανικό νέο έτος σε αιματηρή ταινία τρόμου".
Σε άλλη ανάρτηση, οι επίδοξοι δράστες καλούνται να στοχεύσουν "εκκλησίες, γνωστά ξενοδοχεία, πολυσύχναστες καφετέριες, αγορές και δημόσιους χώρους".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌