Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Παραλήρημα Τσίπρα!''Η ΕΛΛΑΔΑ ξαναγεννιέται''...

Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα από το 18ο ετήσιο συνέδριο "Capital Link στο πλαίσιο του Invest In Greece Forum",το οποίο λαμβάνει χώρα στη Ν.Υόρκη σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε πως οι προοπτικές έχουν πλέον ανοίξει για την ελληνική οικονομία και μιλά για αλλαγεί εικόνας.
‘’Η Ελλάδα ξαναγεννιέται. Επιλέξτε να είστε μέρος αυτής της αναγέννησης. Δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε από αυτήν την επιλογή’’,υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Συνέχισε δε λέγοντας:’’Είμαι σίγουρος ότι από εσάς το αποτόλμησαν δεν το μετανιώνουν σήμερα γιατί μέσα στο 2016, η οικονομία μας ανάκτησε την θετική αναπτυξιακή της δυναμική, υπεραπέδωσε ως προς τους δημοσιονομικούς στόχους και εφάρμοσε μια σειρά διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που ενίσχυσαν την ανταγωνιστικότητά της και προωθούν ένα σταθερό φιλοεπενδυτικό περιβάλλον’’.
Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει ακόμα πως «τώρα, όλοι οι επίσημοι θεσμοί προσδοκούν πλέον ότι η Ελλάδα θα αναπτυχθεί με υψηλούς ρυθμούς 2,7% το 2017 και 3,1% το 2018».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌