Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ;..

Έναν "έντιμο συμβιβασμό" με τους εταίρους ψάχνει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός, μόλις το ακούει αυτό, του έρχονται στο νου παρόμοιες δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, λίγο πριν υπογραφεί το μνημόνιο νούμερο τρία. 
Από υπουργό Οικονομικών ήρθε πάλι αυτή η δήλωση και αρχίζουμε να φοβόμαστε ότι μας περιμένει και τέταρτο επεισόδιο στο θρίλερ των μνημονίων. 
Συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, υπογράμμισε πως "η ελληνική κυβέρνηση αναζητά έντιμο συμβιβασμό με τους εταίρους στην διαπραγμάτευση για την δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η έκφραση είναι 'βάζω νερό στο κρασί μου΄" και πρόσθεσε: "Για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από τα Μνημόνια, θα πρέπει να μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μέχρι την ερχόμενη άνοιξη".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌