Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΜΥΣΤΙΚΗ (!) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ η Νέα Δημοκρατία...



35% ποσοστό εκλογής, φαίνεται να επιτυγχάνει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με μυστική (!) δημοσκόπηση που έγινε από γνωστή εταιρεία για λογαριασμό επιχειρηματικού ομίλου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” στη μυστική δημοσκόπηση που έγινε μετά τις παροχές Τσίπρα προς τους συνταξιούχους και το ταυτόχρονο πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση η Νέα Δημοκρατία μπορεί να επιτύχει στις εκλογές ποσοστό από 32% ως 35%.
Η μυστική δημοσκόπηση δείχνει διαφορά 8,5% που με την αναγωγή φτάνει στο 10%. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να πετύχει την αυτοδυναμία ή να έχει στη Βουλή με βάση τον εκλογικό νόμο 145 ή 146 βουλευτές γεγονός που δίνει την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσει κυβέρνηση πολύ εύκολα, χωρίς την ανάγκη αναζήτησης περισσότερων του ενός συμμάχων.
Με βάση τα ίδια ευρήματα είναι πιθανό να μπουν στη Βουλή κόμματα όπως η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και Λαϊκή Ενότητα κατά συνέπεια να πιεστεί εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως οι αναλυτές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο ποσοστό που θα πάρουν τα κόμματα, που δε θα μπουν τελικά στη Βουλή, καθώς από εκεί θα εξαρτηθεί η αυτοδυναμία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌