Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Γκάφα ολκής από Γάλλους αστυνομικούς: Ανέβηκαν στο αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower για να το δουν αλλά ξέχασαν να κατέβουν!


Τρείς αφηρημένοι Γάλλοι αστυνομικοί ξεχάστηκαν κυριολεκτικά  επάνω στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο  USS Dwight DEisenhower (CVN-69) και όταν αποφάσισαν ότι είδαν αρκετά δεν μπορούσαν να αποβιβαστούν καθώς το αεροπλανοφόρο είχε ήδη αποπλεύσει!
Τώρα οι τρεις Γάλλοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες παράβασης καθήκοντος από την γαλλική Αστυνομία. Το αεροπλανοφόρο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Μασσαλίας για επίσκεψη και οι τρεις Γάλλοι αστυνομικοί βρίσκονταν στο λιμάνι στο πλαίσιο των μέτρων  ασφάλειας του σκάφους.
Την τελευταία όμως ημέρα παραμονής του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στη Μασσαλία (την περασμένη Τρίτη) οι τρεις περίεργοι Γάλλοι –οι οποίοι διέθετα τις απαραίτητες διαπιστεύσεις για να μπορούν  να επιβιβάζονται- αποφάσισαν ότι θα ήταν καλό να ρίξουν μια ματιά στο εσωτερικό του αεροπλανοφόρου.
Το τελευταίο είχε ελλιμενιστεί κανονικά αντί να είχε  αγκυροβολήσει στα ανοικτά.
Το πρόβλημα όμως ήταν ότι η βόλτα τους στο σκάφος πήρε πολύ ώρα με αποτέλεσμα να μην καταλάβουν ότι αυτό απέπλευσε και σχεδόν πανικόβλητοι να προσπαθούν να εξηγήσουν στο πλήρωμα ότι ήταν της γαλλικής Αστυνομίας με νοήματα καθώς δε μιλούσαν γρι αγγλικά.
Τελικά μετά από μια ώρα και επειδή φυσικά το αεροπλανοφόρο δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω επιβιβάστηκαν σε ένα περιπολικό του γαλλικού Λιμενικού όπου τους μετέφερε στην ξηρά.
Τελευταία φορά που είχε τέτοιο περιστατικό ήτα στα μεσα της δεκαετίας του ΄70 όταν τρεις γυναίκες είχαν επιβιβαστεί κρυφά  στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Constellation (CV-64), κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αυστραλία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌