Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Μία 15χρονη στη Βρετανία κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 7χρονου κοριτσιού

Μία 15χρονη στη Βρετανία κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 7χρονου κοριτσιού και για κατοχή επιθετικού όπλου.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στο Γιόρκσαϊρ της βόρειας Αγγλίας. Η έφηβη συνελήφθη μετά τον εντοπισμό τη Δευτέρα του θύματος, της Κέιτι Ραφ, σοβαρά τραυματισμένης (με βαθύ τραύμα στον λαιμό) σε ένα μονοπάτι που οδηγούσε σε γήπεδο της περιοχής Γούντθορπ του Γιορκ. Η έφηβη, το όνομα της οποίας δε δόθηκε στη δημοσιότητα καθώς ο νόμος το απαγορεύει επειδή είναι ανήλικη, αναμένεται να εμφανιστεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Γιορκ. 
Την επτάχρονη βρήκε η αστυνομία έπειτα από τηλεφώνημα που δέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ενας γείτονας ανέφερε ότι είδε ένα πτώμα πεσμένο στο έδαφος, άκουσε σειρήνες και είδε μία γυναίκα να φωνάζει ζητώντας να καλέσουν ασθενοφόρο.
 Η Κέιτι πριν από δύο εβδομάδες, ως παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της  
Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν έφθασε η αστυνομία αλλά εξέπνευσε λίγο αργότερα. Όπως μετέδωσε το BBC, η αστυνομία του Νορθ Γιόρκσαϊρ έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα του θύματος μαζί με μία φωτογραφία που δείχνει την Κέιτι χαμογελαστή με την σχολική στολή να χειροκροτεί.
Η περιοχή κοντά στο γήπεδο αποκλείστηκε χθες Τρίτη και άνδρες του εγκληματολογικού ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος. Αστυνομικά οχήματα εθεάθησαν σταθμευμένα μπροστά από ένα σπίτι σε απόσταση περίπου ενάμιση μιλίου από τον τόπο του εγκλήματος.
Λουλούδια και ευχετήριες κάρτες ήταν ακουμπισμένα κοντά στο γήπεδο και μία από τις κάρτες έγραφε: "Καληνύχτα γλυκιά μου πριγκίπισσα Κέιτι. Με αγάπη, η γιαγιά και ο παππούς".
Οι δάσκαλοι της Κέιτι την περιγράφουν ως "ένα ευγενικό και καλόκαρδο παιδί", ενώ οι γείτονες ως ένα "πολύ γλυκό" κορίτσι που το έβλεπαν συχνά να παίζει έξω με τους φίλους του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌