Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Αμερικανικό περιοδικό ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!Πολεμικές συγκρούσεις μέσα στο 2017...

Με ένα άρθρο βόμβα,το αμερικάνικο περιοδικό Foreign Policy,το οποίο και πραγματεύεται θέματα εξωτερικής πολιτικής ,τονίζει πως μέσα στο 2017 πολεμικές συγκρούσεις θα λάβουν χώρα στη Συρία το Ιράκ αλλά και την Τουρκία και δημοσιεύει μια έρευνα για τις 10 πιο ασταθείς και πολεμικά επιρρεπείς περιοχές του πλανήτη μέσα στο 2017.
Για τη γείτονα χώρα,όπως αναφέρει,προβλέπονται εντάσεις αλλά και συγκρούσεις στο εσωτερικό της, τόσο λόγω του ΡΚΚ αλλά και εξαιτίας τρομοκρατικών χτυπημάτων,ενώ δεν αποκλείεται και ένα νέο πραξικόπημα.
Φυσικά από το άρθρο δεν έλειψαν και σχόλια για τις σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας καθώς και τις σχέσεις Τουρκίας και Ρωσίας,τονίζοντας πως θα υπάρξουν και φιλονικίες καθώς ενδεχομένως να υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌