Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι ΦΥΛΑΚΕΣ στην ΑΛΒΑΝΙΑ! Έρχεται Νέο Κύμα μετανάστευσης;..

Ο αλβανικός τύπος το έγραψε και δυστυχώς κανένα συστημικό μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε με αυτό. Με νέο νόμο τη αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα αποφάσισε να δώσει χάρη σε εκατοντάδες κρατούμενους. Ο νόμος αυτός φυσικά δεν προέκυψε από ευσπλαχνία αλλά από τον υπερβολικό αριθμό φυλακισμένων που έχουν ξεπεράσει τις αντοχές των σωφρονιστικών ιδρυμάτων.
Πιο αναλυτικά η κυβέρνηση Ράμα προβλέπει πως 670 κρατούμενοι που έχουν εκτίσει ήδη ποινή 2 ετών θα αφεθούν ελεύθεροι. Παράλληλα θα αφεθούν ελεύθεροι άντρες (που δεν είναι παντρεμένοι) άνω των 60 ετών, που δε βαρύνονται με βαριά εγκλήματα και οι γυναίκες άνω των 55 ετών.
Αναρωτιόμαστε (μιας και η δεκαετία του ’90 δεν είναι τόσο μακριά χρονικά) κατά πόσο η ελληνική πολιτεία έχει λάβει μέτρα ή προτίθεται να λάβει προστασίας των συνόρων μας.
Εκτός φυσικά και αν έχει επέλθει τέτοια οικονομική καταστροφή που κανείς δεν επιθυμεί να μπει στην Ελλάδα. Δυστυχώς και αυτό το σενάριο δεν είναι επιστημονικής φαντασίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌