Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ήθελε να τους σκοτώσει!Μητσοτάκης-Σαμαράς στη λίστα της Ρούπα...

Πιθανοί στόχοι της Πόλα Ρούπα,φαίνεται πως ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς,όπως αυτό προκύπτει από χαρτάκια που βρέθηκαν στην κατοικία της,με τις διευθύνσεις των σπιτιών τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη,αλλά και του Αντώνη Σαμαρά.Επίσης βρέθηκαν σημειωμένοι αριθμοί των αστυνομικών δυνάμεων του καθενός καθώς και πότε γίνονταν αλλαγές στις βάρδιες της ασφάλειας τους.
Όπως έχει γίνει γνωστό ο υπουργός Νίκος Τόσκας,τηλεφώνησε ο ίδιος στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να τους καθησυχάσει.Τους ενημέρωσε πως δεν βρέθηκαν στοιχεία μετακινήσεων ή αριθμοί πινακίδων αυτοκινήτου,αλλά τις ώρες που ο κ.Σαμαράς έφτανε στα παλιά γραφεία της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αντίστοιχα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌