Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Στην Θεσσαλονίκη η σωρός του Κυριάκου Αμοιρίδη! Κηδεύεται την Κυριακή…



Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στην Μπραζίλια χωριστή επιμνημόσυνη δέηση για τον Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκο Αμοιρίδη, στον Καθεδρικό ναό, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας, μέλη της εκεί ελληνικής κοινότητας, ο μητροπολίτης Μπουένος Αϊρες και έξαρχος Νοτίου Αμερικής κ. Ταράσιος, καθώς και εκπρόσωποι της βραζιλιάνικης πολιτικής ηγεσίας και του διπλωματικού σώματος.

BRAZIL_GREECE_DIPLOMACY2
Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, η σορός του διπλωμάτη που δολοφονήθηκε από το εραστή της συντρόφου του, Φρανσουάζ, θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, όπου η κηδεία προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογενείας.
BRAZIL_GREECE_DIPLOMACY5
Το ελληνικο υπουργειο Εξωτερικων θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.
Χθες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τελέστηκε η επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας, του προξενικού σώματος, τοπικών αξιωματούχων καθώς και του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μπουένος Αϊρες και έξαρχου Νοτίου Αμερικής, κ. Ταράσιου.
BRAZIL_GREECE_DIPLOMACY3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌