Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Οι αλήθειες του ΤΡΑΜΠ πονάνε τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ!Σοκαρισμένοι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ...

«Είναι σκανδαλώδες το γεγονός ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών επέτρεψαν (την δημοσίευση) μιας πληροφορίας που αποδείχθηκε εσφαλμένη και ψευδής,αυτού του είδους τα πράγματα που η ναζιστική Γερμανία έκανε»,δήλωσε ο Ντόναλντ Τράμπ για τα όσα δήθεν ειπώθηκαν με για τις μυστικές επαφές που υποτίθεται είχε με την Μόσχα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας με τη σειρά του σχολίασε τη δήλωση του νεοεκλεγέντα Προέδρου λέγοντας:«Είμαι το ίδιο σαστισμένος (σ.σ. με τους δημοσιογράφους) και δεν βρίσκομαι σε θέση να ερμηνεύσω αυτές τις δηλώσεις».
Συνέχισε δε λέγοντας: «Κάθε πρόεδρος πρέπει να βρίσκει το δικό του στυλ κι αυτό θα κάνει επίσης ο πρόεδρος Τραμπ, δεν πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα περιορίσει τα μηνύματα στο Twitter, εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να διατυπώσω ιδέες περί εξωτερικής πολιτικής σε 140 χαρακτήρες».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌