Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ!Δείτε αν σας ενδιαφέρει...

Παράταση μέχρι τις 13 Απριλίου από την υποχρέωση υποβολής ων δηλώσεων ‘πόθεν έσχες’ με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο, έχουμε από εχθές.
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, εξήγησε ότι δίνεται η παράταση δίδεται γιατί ενώσεις δικαστών έχουν προσφύγει στο ΣτΕ, επικαλούμενες λόγους απορρήτου και ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογη προσφυγή αναμένεται να κάνουν και οι ιδιοκτήτες Μέσων Ενημέρωσης.
Ο ίδιος εξέφρασε την ευχή του έως τον Απρίλιο, να έχει καθαρογραφεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας
Από την πλευρά τους ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ άσκησαν κριτική στην άρνηση των δικαστών και των ιδιοκτητών ΜΜΕ να καταθέσουν πόθεν έσχες. Η τεχνική υπόσταση είναι απολύτως γελοία, είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «δυσπιστία μίας εξουσίας προς μία άλλη εξουσία και αυτό είναι θλιβερό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌