Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ! Προετοιμασία για «κοκτέιλ» τρομοκρατικών επιθέσεων...

Επιχειρησιακό οδηγό 17 σελίδων διένειμε η ΕΛ.ΑΣ στο προσωπικό επιβολής του νόμου και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στον οποίο τους ενημερώνει για  τον εντοπισμό και την αναγνώριση τζιχαντιστών, θρησκευτικά φανατισμένων, εξτρεμιστών, αναρχικών και τρομοκρατών. 
Φαίνεται πως οι Αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος, αρχικά, από μέλη του αναρχικού χώρου με αφορμή τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Θυμίζουμε πάντως πως υπάρχει κλιμάκωση της αντι-εξουσιαστικής τρομοκρατίας καθώς πριν λίγες ημέρες είχαμε μέσα σε 36 ώρες τρία καμμένα τρόλεϊ στην Πατησίων, μία βόμβα στην Πάτρα σε δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία, μια χειροβομβίδα σε παγκάκι έξω από σχολείο στο Γαλάτσι και μια προκήρυξη-απειλή για δηλητηρίαση τροφίμων και αναψυκτικών με χλωρίνη!
Ο επιχειρησιακός οδηγός, που έχει αρχίσει και διανέμεται σε όλους τους «επαγγελματίες πρώτης γραμμής»,  προήλθε από την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) και πάτησε πάνω στο Community Policing and the Prevention of Radicalization (CoΡΡra), ένα σχέδιο της Βελγικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, την Κοινωνία Αστυνόμευσης και Πρόληψης της ριζοσπαστικοποίησης, το οποίο προσαρμόστηκε στα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα.
Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος στον οδηγό παρουσιάζονται τατουάζ με σύμβολα, εμβλήματα και λογότυπα που παραπέμπουν σε εξτρεμιστικές-τρομοκρατικές οργανώσεις, σε θρησκευτικά υποκινούμενη ριζοσπαστικοποίηση αλλά και σε ακροδεξιό εξτρεμισμό, ενώ προβλέπονται οδηγίες για τρομοκρατικό χτύπημα σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌