Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΑΛΣΑΜΟ! Θεραπεύει τα ΠΑΝΤΑ και μας κρατά ΔΥΝΑΤΟΥΣ…

ΒΑΛΣΑΜΟ! Θεραπεύει τα ΠΑΝΤΑ μας κρατά ΔΥΝΑΤΟΥΣ…
Ένα από αποτελεσματικότερα αντιμεταλλαξιογόνα και αντικαρκινικά συστατικά είναι η κουρκουμίνη, ένα φυτοθρεπτικό συστατικό που εξάγεται από το ινδικό μπαχαρικό turmeric, το κύριο συστατικό του κάρι.
Η κουρκουμίνη αποτρέπει τις μεταλλάξεις και τον καρκίνο φάρμακο για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα
Η κουρκουμίνη βοηθά κατά της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Είναι τόσο αποτελεσματική όσο είτε η κορτιζόνη είτε το ισχυρό αντιφλεγμονώδες φάρμακο phenylbutazone σε μοντέλο οξείας φλεγμονής.
Ισχυρό αντιφλεγμονώδες
Η κουρκουμίνη βοηθά και στο καρδιαγγειακό σύστημα. Ελέγχει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων παρεμποδίζοντας τη θρομβοξάνη (η οποία προάγει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων) και αυξάνοντας τη δράση της προστακυκλίνης, ενός αναστολέα συσσώρευσης των αιμοπεταλίων. Η κουρκουμίνη είναι ένα τόσο ισχυρό αντιοξειδωτικό που θεωρείται ότι προστατεύει τους καπνιστές, μειώνοντας την επίθεση των ελευθέρων ριζών και την κυτταρική βλάβη. Επιπλέον, μειώνει τα λιπίδια του αίματος, και ιδιαίτερα τη χοληστερίνη.
Ισχυρό αντιοξειδωτικό
Το turmeric αυξάνει τις αντιοξειδωτικές ικανότητες του σώματος. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά και το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό του turmeric είναι η κουρκουμίνη.
Προστατεύει το καρδιαγγειακό μας σύστημα
Η κουρκουμίνη μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακή ασθένεια.
Η κουρκουμίνη βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία και μειώνει τον κίνδυνο για ασθένειες του εγκεφάλου.
Η κουρκουμίνη μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της κατάθλιψης.
Η κουρκουμίνη μπορεί να βοηθήσει στην καθυστέρηση του γήρατος και των ασθενειών που σχετίζονται με το γήρας. Αν η κουρκουμίνη μπορεί πράγματι να προλαμβάνει την καρδιοπάθεια, τον καρκίνο και τη νόσο του Αλτσχάιμερ, τότε θα μπορούσε να έχει οφέλη για τη μακροζωία. Γι’ αυτό το λόγο έχει γίνει δημοφιλές ως ένα συμπλήρωμα διατροφής κατά της γήρανσης.
Μάριος Δημόπουλος
Διατροφολόγος
Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition
Μέλος της American Association of Drugless Practitioners
Από το βιβλίο » ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ: ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ»
Εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌