Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Στο πλευρό του ΠΟΥΤΙΝ ο Τραμπ! Ραγδαία εξέλιξη...



Το μέρος της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν παίρνει ο Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με τους ισχυρισμούς των αμερικανικών υπηρεσιών περί εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, μέσω κυβερνοεπιθέσεων. 
Ο εκλεγμένος πρόεδρος επρόκειτο να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το ζήτημα, ωστόσο, η προγραμματισμένη ενημέρωση αναβλήθηκε για την Παρασκευή. 
Ο Τραμπ, με ένα σχόλιο στο twitter, υπογράμμισε με ειρωνικό τόνο ότι είναι "πιθανόν να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να θεμελιώσουν τα επιχειρήματά τους" και πρόσθεσε ότι είναι "πολύ περίεργο". 
Ο επερχόμενος πρόεδρος από την αρχή της υπόθεσης είχε λάβει ξεκάθαρη στάση και είχε σημειώσει ότι αμφιβάλλει για το αν η Ρωσία είχε εμπλακεί. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌