Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Θρίλερ με τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ! Η επόμενη μέρα...



Όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι σοβαρά άρρωστη ή, ακόμα και να έχει φύγει από τη ζωή. 
Αφορμή στέκεται η πολυήμερα δημόσια απουσία της, που οφείλεται, όπως έχει ανακοινωθεί, σε σοβαρό κρυολόγημα που έπαθε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 
Ωστόσο, στο θέμα τηρείται "σιγή ιχθύος" και ελάχιστες πληροφορίες βγαίνουν προς τα έξω, με πολλούς να αναφέρουν ότι η Βασίλισσα της Βρετανίας έχει ήδη πεθάνει και οι οικογένεια της προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση.
Μεγάλα ερωτηματικά δημιουργούνται και στο ποιος θα αναλάβει τα ηνία, όταν "σβήσει" η βασίλισσα. Ο πρίγκιπας Κάρολος ή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Κύριος διάδοχος είναι ο Κάρολος, όμως, αρκετοί υποστηρίζουν ότι θα κάνει πίσω και θα παραδώσει τον θρόνο στον υιό του, χωρίς όμως να γίνεται σαφές από το πρωτόκολλο αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌