Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Γεννηματά: Ψυχραιμία ναι, αδράνεια και αφωνία όχι

«Η κοινοτική αλληλεγγύη δεν επιτρέπει την σιωπή και την ανοχή απέναντι σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες»
«H κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με αυτοσυγκράτηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Ψυχραιμία ναι, αδράνεια και αφωνία όχι, όσο συνεχίζονται οι προκλήσεις έστω και αν αυτές αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας», προσθέτει η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «είναι απαραίτητο ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών να ενημερώσουν τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, για τις απαράδεκτες χθεσινές κινήσεις της Τουρκίας. Επίσης επιβάλλεται η άμεση ενημέρωση της κ. Μογκερίνι και των αρμόδιων κοινοτικών οργάνων».
«Τονίζοντας την αυτονόητη αρχή ότι τα σύνορα της Ελλάδας προς την γειτονική αυτή χώρα είναι Ευρωπαϊκά σύνορα και κάθε πράξη απειλής ή παραβίασης τους είναι πράξη στρεφόμενη κατά τις ίδιας της ένωσης», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά.
«Η κοινοτική αλληλεγγύη δεν επιτρέπει την σιωπή και την ανοχή απέναντι σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες», καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌