Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΤΡΕΧΕΙ και ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ η Γερμανία! Προσπαθεί να πάει κόντρα στον Τραμπ…

Άμεσα κάλεσε η Γερμανία την Ευρωπαϊκή Ένωση, να επιταχύνει τους ρυθμούς ώστε να συναφθούν συμφωνίας για άνοιγμα του εμπορίου με χώρες της Ασίας, μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από την πολυμερή συμφωνία σύμπραξης του Ειρηνικού με τα ασιατικά κράτη.
Στο κείμενο που πήραν στα χέρια του οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ, αναφέρεται ότι η Ένωση θα πρέπει ««να δώσει εγκαίρως μια ώθηση εναντίον του προστατευτισμού και υπέρ των ελεύθερων εμπορικών σχέσεων και της διεθνούς συνεργασίας».
Οι συμφωνίες περιλαμβάνουν την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, την Ινδία, την Κίνα, το Βιετνάμ, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, τη Μιανμάρ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌